Klankreizen en ceremonies op hart en zielfsfrequentie

Woorden zijn niet altijd toereikend. Ze kunnen teveel, te spannend, te moeilijk en of te pijnlijk zijn om te delen. Met helende klanken neem ik je mee op een reis door verschillende klank landschappen waar woorden niet nodig zijn. Dagmar maakt klank op verborgen verhalen, emoties, blokkades en of verlangens.

De trillingen van klank kun je vergelijken met een innerlijke massage. Ieder orgaan reageert op een andere frequentie. Klank masseert opgekropte energie uit het lijf en zorgt er op deze manier voor dat er weer een natuurlijke doorstroming op gang kan komen.

Voel je welkom met alles wie je bent en luister je veilig naar een liefdevoller leven zonder angst.

 • Klankreizen voor het ontstoren en ontstressen van liefdes, werk en levensproblematiek.
   
 • Trance reizen met sjamanendrum en stemklank voor inzicht, verwerking en release op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel niveau.
   
 • Rust en ontspanning klanksessie met gong en klankbuizen om lijf in balans te brengen en lekker te ontspannen.


 

Sorteer op
 • REEKS VAN 5 - Klankreis - Burn out, angst, stress, trauma release
  REEKS VAN 5 - Klankreis - Burn out, angst, stress, trauma release

  Trauma angst stress en burn out klachten worden in dit traject aangepakt via klankreizen, systemisch werk, coaching, creatieve therapie, nlp en andere werkvormen. Check de website voor meer informatie en het maken van een afspraak

  € 397,95
 • TRANCE REIS - klankreis met coaching - inzicht en patronen doorbreken
  TRANCE REIS - klankreis met coaching - inzicht en patronen doorbreken

  Trance klankreis voor inzicht in patronen belemmeringen en problemen. Emoties en gevoelens loslaten. Zelfverzekerdheid en kracht ontwikkelen. Vertrouwen in het gaan van je weg. Systemisch, energetisch, holistisch werken.

  € 135,00
 • KLANKREIS - meer rust en ontspanning
  KLANKREIS - meer rust en ontspanning

  Druk, geïrriteerd, gefrustreerd, gespannen en ontevreden. Klanksensatie voor meer ontspanning rust ruimte en vrijheid. Even niets moeten. Iemand die voor je zorgt. Luisteren naar klanken. Klankreis. Gongbad. Meditatief. Klankschal

  € 80,00
© 2018 - 2021 Dagmar Aben | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel