Dagmar Aben

Ik leef twee uitersten en ben alles daartussenin

Ik ervaar en beleef mijn leven intens. Soms dreig ik te verdrinken in de stille oceaan echter leer ik daar te surfen op de hoogste golven. Door het resoneren op diepe onderstromen voel ik dat wat niet gezegd wordt maar wel (onbewust) naar gehandeld wordt.

Het bewust zijn van het onderbewuste kan uitdagend zijn en is tevens mijn grootste kracht. Het is de kern waar ik op coach, train, dans, zing, creëer om bewust-zijn naar de oppervlakte te brengen.

Via workshops en events laat ik je ervaren hoe jij jezelf vrij kunt uiten, ik neem je mee op een klankreis voor het releasen van stress, spanning en trauma en maak handgemaakte sieraden voor meer hartsverbinding.

Ik help je verbinding te leggen met je lichaam(swijsheid) en werk met het hart, ook wel de kern, de essentie der dingen. 

 

Het volgen van mijn hart

In het hart is geen goed of fout aanwezig. Daar is het precies zoals het is. Het is de (ego) mind die (ver)oordeelt en (over)heerst.

Zodra je (ego) structuren, patronen, programmeringen en overtuigingen hebt weten doorgronden dan weet je hoe je leven precies loopt en heeft gelopen zoals het heeft moeten lopen.

Mijn ondernemerschap is begonnen met het Hartenvolger.nl en is ontstaan vanuit mijn persoonlijke verhaal waarin ik traumatische ervaringen heb weten te transformeren in kracht en nieuwe levensenergie.

 

Verbinding met het leven

Een groot deel van mijn leven heb ik in de flightfreezefight stand geleefd. Ik voelde me vast, geblokkeerd en onvrij. Een periode waarin stress, onzekerheid en negativiteit met regelmaat aanwezig was. Het was een tijd waarin ik door angst veel heb gelaten van wat ik graag had willen doen.

Sinds mijn 20e ben ik mezelf bewust gaan bevrijden van alles wat mij weerhoudt om van mezelf te laten horen, zien en uiten. Niets maakt mij gelukkiger dan expressie geven aan dat wat door mij heen wil stromen: het leven.

 

Liefde, vertrouwen en overvloed

De wereld ben ik gaan ervaren als een spiegel die me laat zien waar ik geraakt wordt en ruimte voor mag maken om vrij door het leven te kunnen bewegen. Daarnaast train ik mezelf dagelijks om te zijn met 'dat wat is'.

Wanneer het lukt vol aanwezig te zijn in het nu ervaar ik eenheid in verbinding met mezelf en alles om me heen. Het voelt als hartsverbinding met de bron waar enkel liefde, vertrouwen en overvloed aanwezig is.

Ik daag mezelf uit om mijn omgeving te zien als een magisch speelveld. Een plek waarin ik de ruimte kan scheppen om lekker te leven ongeacht wat er gebeurd.

Wie ben ik?

Mijn naam is Dagmar Aben en ik geniet van het buitenleven op een boerderij met twee katten in de mooie omgeving Gewande (Den Bosch). 

Ik heb liefdevolle mensen om me heen die mijn leven opfleuren en ik uit me graag in creativiteit; zingendansen en creëren.

Investeren doe ik het liefst in ervaring en persoonlijke ontwikkeling en ik word blij van de natuur, humor, schoonheid en harmonie.

Ik waardeer geraaktheid en authenticiteit en ambieer een wereld waarin ieder volledig kan zijn wie hij of zij werkelijk is.

Met mijn bedrijf organiseer ik o.a. bijeenkomsten, maak ik gebruik van coaching met verschillende methoden en technieken, geef ik klankreizen en maak ik cadeautjes voor meer hartsverbinding.


​​

helende-klanken

helende klanken verzorgt klankreizen voor inzicht, ontspanning en verwerking. Hierbij gebruik ik o.a. de gong, klankschaal, klankbuizen en drum in combinatie met stemklank.

De trillingen van klank kun je vergelijken met een innerlijke massage. Ieder orgaan reageert op een andere frequentie. Klank masseert opgekropte energie uit het lijf en zorgt er op deze manier voor dat er weer een natuurlijke doorstroming op gang kan komen.

Lage tonen werken bijvoorbeeld vaak aardend en helpen je uit je hoofd te komen. Daarnaast kunnen bepaalde tonen je emoties raken wat betekent dat er iets los mag komen en geheeld mag worden.

 

Hartenvolger & hartenliefs

Met hartenliefs maak ik sieraden en cadeautjes voor de verbinding met het hart en via hartenvolger organiseer ik creatieve workshops en events met zangdans en creativiteit waarin jij kunt ervaren hoe het is om helemaal vrij jezelf te zijn.

 


Werkervaring

Voor mijn ondernemerschap werkte ik ruim 7 jaar als (vak)therapeut en persoonlijk begeleider op diverse plekken binnen de GGZ met een diversiteit aan doelgroepen van traumabehandeling tot TBS. Wil je hier meer over weten? Bekijk hier mijn LinkedIn profiel.

Naast de 4 jarige HBO studie creatieve therapie heb ik een breed scala aan opleidingen en cursussen gevolgd, zoals onder andere: MBO grafisch ontwerpenNeuro Linguistisch Programmeren (NLP)Emerging Body Language (EBL), energetische therapie/ natuurgeneeskunde en systemisch opstellen (het nieuwe opstellen).

 

 

 


#jezelfzijn #onveiligheid #agressie #innerlijkkind #trauma #seksueelmisbruik #immuunsysteem #diabetes #glutenintolerantie #allergie #stress #angst #verdriet #depressie #burnout #zelfvertrouwen #liefde #vrijheid #expressie #creativiteit #zingen #dansen #muziek #coaching #events #klankheling #gongbad #lightlanguage #NLP #EBL #systemischwerken #familieopstellingen #hetnieuweopstellen #jehartvolgen #rust #ontspanning #gewande #denbosch

© 2018 - 2021 Dagmar Aben | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel