Er was een tijd dat ik leek te verdrinken in de stille oceaan echter heb ik daar geleerd te surfen op de hoogste golven. Resoneerde op de onderstroom voel ik dat wat niet gezegd wordt maar wel (onbewust) naar gehandeld wordt.

Via workshops, ceremonies en events zet ik deze gevoeligheid in en schep ik een vertrouwde bedding waarin je mag ervaren hoe jij je authentieke, speelse, vrije zelf kunt zijn.

Daarbij richt ik me op het veilig leren voelen in je lichaam en help ik je verbinding te leggen met het hart; de kern ofwel de essentie der dingen. 

 

Het volgen van mijn hart

In het hart is geen goed of fout aanwezig. Daar is het precies zoals het is. Het zijn vaak bepaalde gedachten en aangeleerde gedragingen die (ver)oordelen en (over)heersen.

Zodra je (ego) structuren, gedragspatronen, programmeringen en aangeleerde overtuigingen kunt doorgronden dan ontdek je dat het leven loopt zoals het loopt.

Je kunt inzien dat je de verantwoordelijkheid hebt voor je eigen leven en dat je bewust andere keuzes kunt maken in het nu. Daarnaast kan je ervaren dat je voluit kunt leven wanneer je stopt met overleven.

Mijn ondernemerschap is begonnen met het Hartenvolger.nl en is ontstaan vanuit mijn persoonlijke verhaal waarin ik uitdagingen heb weten te transformeren in kracht en nieuwe levensenergie.
 

 

Verbinding met het leven

Een groot deel van mijn leven voelde ik me onvrij, vast en geblokkeerd. Ik ervoer veel angst om mezelf te zijn en te laten zien. Geleid door angst heb ik veel gelaten van wat ik graag had willen doen.

Sinds mijn 20e ben ik mezelf bewust gaan bevrijden van dat wat mij weerhoudt om van mezelf te laten horen, zien en uiten. Niets maakt mij gelukkiger dan expressie geven aan dat wat door mij heen wil stromen: het leven.

 

Liefde, vertrouwen en overvloed

De wereld ben ik gaan ervaren als een spiegel die me laat zien waar ik geraakt wordt en ruimte voor mag maken om vrij door het leven te kunnen bewegen. Daarnaast train ik mezelf dagelijks om te zijn met 'dat wat is'.

Wanneer het lukt vol aanwezig te zijn in het nu ervaar ik eenheid in verbinding met mezelf en alles om me heen. Het voelt als hartsverbinding met de bron waar liefde, vertrouwen en overvloed aanwezig is.

Ik daag mezelf uit om mijn omgeving te zien als een magisch speelveld. Een plek waarin je de ruimte kunt scheppen om lekker te leven met dat wat er is.

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Dagmar Aben en ik geniet van vrijheid door zoveel mogelijk in overgave dienend aan het leven te zijn.

Meebewogen met de stroming van leven vind ik in vertrouwen mijn plek. Ervarende dat ik altijd ben waar ik hoor te zijn. Gedragen door lieve, mooie, inspirerende mensen. Gevoed door creatie. Genietend van schoonheid, enthousiasme, humor en plezier. Geef ik mijn leven graag vorm met geraaktheid en authenticiteit.

Ik organiseer bijeenkomsten en ceremonies, inspireer door coaching, verzorg klankreizen en ontwerp cadeautjes voor meer hartsverbinding.

 

Voorbij de angst begint het leven in vertrouwen

Als Hartenvolger met een toolbox aan wijsheid via levenslessen en ervaring loop ik graag een stukje met je mee. Intuïtief maak ik gebruik van diverse creatieve invalshoeken, om:

  • Disbalans te harmoniseren.

  • Spanning, stress, trauma te ontladen.

  • Systemische ballast tot het verleden te heten.

  • Beperkende overtuigingen en aangeleerde patronen te doorbreken.

 

Van overleven naar een lekker vrij leven

Wanneer je bij me bent raak je in verbinding met de plek van verstilling en stite. Daar waar je al heel bent en het leven moeiteloos stroomt. Het is de essentie van ons wezen, waar;

  • Onzekerheid, angst en negatieve gedachten tot het verleden behoren.

  • Er veiligheid rust in overgave en ontspanning.

  • (Zelf)vertrouwen groeit en jij opbloeit.

  • De ruimte ontstaat om te leven in plaats van overleven

 

Durf uit te reiken

Leer zuiver te luisteren en de juiste keuzes te maken, zodat je volop van het leven kunt genieten.

Heb je nog een vraag? wil je me inhuren voor een klankreis of ceremonie op maat of een een op een sessie plannen?

Neem dan contact met me op. Ik ont-moet je graag!

 

Werkervaring

Voor het ondernemerschap werkte ik ruim 7 jaar als (vak)therapeut en persoonlijk begeleider op diverse plekken binnen de GGZ met een diversiteit aan doelgroepen van traumabehandeling tot TBS.

Wil je hier meer over weten? Bekijk dan hier mijn LinkedIn profiel.

Naast de 4 jarige HBO studie Creatieve Therapie Beeldend heb ik een breed scala aan opleidingen en cursussen gevolgd, zoals onder andere: Grafisch ontwerpen & etalerenEmerging Body Language (EBL), Energetische Therapie/ Natuurgeneeskunde, Neuro Linguistisch Programmeren (NLP)Systemisch Opstellen (het nieuwe opstellen), Polyvagaal theorieTrauma Release Breathwork (TRB) & Trauma Release (BRTT)Psoas Release en de opleiding tot Professioneel Stoelmasseur.

 

© 2018 - 2023 Dagmar Aben | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel