Het volgen van mijn hart

In het hart is geen goed of fout aanwezig. Daar is het precies zoals het is. Het zijn vaak bepaalde gedachten en aangeleerde gedragingen die (ver)oordelen en (over)heersen.

Sinds ik gedragspatronen, programmeringen en aangeleerde overtuigingen heb weten te doorgronden ontdekte ik dat het leven loopt zoals het loopt. Ik ben gaan inzien dat je de verantwoordelijkheid hebt voor je eigen leven en dat je bewust andere keuzes kunt maken in het nu. Daarnaast heb ik ervaren dat je voluit kunt leven wanneer je stopt met overleven.

 

 

Liefde, vertrouwen en overvloed

Ik ben de wereld gaan ervaren als een spiegel die me laat zien waar ik geraakt wordt en ruimte voor mag maken om vrij door het leven te kunnen bewegen. Daarnaast train ik mezelf dagelijks om te zijn met 'dat wat is'.

Wanneer het lukt vol aanwezig te zijn in het nu ervaar ik eenheid in verbinding met mezelf en alles om me heen. Het voelt als hartsverbinding met de bron waar liefde, vertrouwen en overvloed aanwezig is.

Ik daag mezelf uit om mijn omgeving te zien als een magisch speelveld. Een plek waarin je de ruimte kunt scheppen om te leven met dat wat er is.

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Dagmar AbenVia workshops, ceremonies en events zet ik mijn creativiteit in. Daarbij schep ik een vertrouwde bedding waarin je mag ervaren hoe jij je authentieke, speelse, vrije zelf kunt zijn.

Hierbij richt ik me op het veilig leren voelen in je lichaam en help ik je verbinding te leggen met het hart; de kern ofwel de essentie der dingen. 

 

Voorbij de angst begint het leven in vertrouwen

Als Hartenvolger met een toolbox aan levenslessen, scholing en ervaring loop ik graag een stukje met je mee. Intuïtief maak ik gebruik van diverse creatieve invalshoeken, om:

  • Disbalans te harmoniseren.

  • Spanning, stress, trauma te ontladen.

  • Systemische ballast tot het verleden te heten.

  • Beperkende overtuigingen en aangeleerde patronen te doorbreken.

 

Van overleven naar leven

Wanneer je bij me bent raak je in verbinding met de plek van verstilling en stite. Daar waar je al heel bent en het leven moeiteloos stroomt. Het is de plek, waar;

  • Onzekerheid, angst en negatieve gedachten tot het verleden behoren.

  • Er veiligheid rust in overgave en ontspanning.

  • (Zelf)vertrouwen groeit en jij opbloeit.

  • De ruimte ontstaat om te leven in plaats van overleven

 

Durf uit te reiken

Leer zuiver te luisteren en de juiste keuzes te maken, zodat je volop van het leven kunt genieten.

Heb je nog een vraag? wil je me inhuren voor een klankreis of ceremonie op maat of een een op een sessie plannen?

Neem dan contact met me op. Ik ont-moet je graag!

 

Werkervaring

Naast mijn bedrijf ben ik sinds 2023 werkzaam als beeldend therapeut bij Altrecht. Ook heb ik voor het ondernemerschap ruim 7 jaar gewerkt als (vak)therapeut en persoonlijk begeleider op diverse plekken binnen de GGZ met een diversiteit aan doelgroepen van traumabehandeling tot TBS.

Wil je hier meer over weten? Bekijk dan hier mijn LinkedIn profiel.

Naast de 4 jarige HBO studie Creatieve Therapie Beeldend heb ik een breed scala aan opleidingen en cursussen gevolgd, zoals onder andere:

 

 

© 2018 - 2024 Dagmar Aben | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel