Ik leef twee uitersten en ben alles daartussenin

Er was een tijd dat ik leek te verdrinken in de stille oceaan echter heb ik daar geleerd te surfen op de hoogste golven.

Resoneerde op de onderstroom voel ik dat wat niet gezegd wordt maar wel (onbewust) naar gehandeld wordt.

Via workshops, ceremonies en events zet ik deze gevoeligheid in en schep ik een vertrouwde bedding waarin je mag ervaren hoe jij je authentieke, speelse, vrije zelf kunt zijn.

Daarbij richt ik me op het veilig leren voelen in je lichaam en help ik je verbinding te leggen met het hart; de kern ofwel de essentie der dingen. 

 

Het volgen van mijn hart

In het hart is geen goed of fout aanwezig. Daar is het precies zoals het is. Het zijn vaak bepaalde gedachten en aangeleerde gedragingen die (ver)oordelen en (over)heersen.

Zodra je (ego) structuren, trauma, patronen, programmeringen en overtuigingen kunt doorgronden dan ontdek je dat het leven loopt zoals het loopt.

Je leert inzien dat je de verantwoordelijkheid hebt voor je eigen leven en dat je bewust andere keuzes kunt maken. Daarnaast ga je ervaren dat je voluit kunt leven wanneer je stopt met overleven.

Mijn ondernemerschap is begonnen met het Hartenvolger.nl en is ontstaan vanuit mijn persoonlijke verhaal waarin ik uitdagingen heb weten te transformeren in kracht en nieuwe levensenergie.
 

 

Verbinding met het leven

Een groot deel van mijn leven voelde ik me onvrij, vast en geblokkeerd. Ik ervoer veel angst om mezelf te zijn en te laten zien. Geleid door angst heb ik veel gelaten van wat ik graag had willen doen.

Sinds mijn 20e ben ik mezelf bewust gaan bevrijden van alles wat mij weerhoudt om van mezelf te laten horen, zien en uiten. Niets maakt mij gelukkiger dan expressie geven aan dat wat door mij heen wil stromen: het leven.

 

Liefde, vertrouwen en overvloed

De wereld ben ik gaan ervaren als een spiegel die me laat zien waar ik geraakt wordt en ruimte voor mag maken om vrij door het leven te kunnen bewegen. Daarnaast train ik mezelf dagelijks om te zijn met 'dat wat is'.

Wanneer het lukt vol aanwezig te zijn in het nu ervaar ik eenheid in verbinding met mezelf en alles om me heen. Het voelt als hartsverbinding met de bron waar liefde, vertrouwen en overvloed aanwezig is.

Ik daag mezelf uit om mijn omgeving te zien als een magisch speelveld. Een plek waarin je de ruimte kunt scheppen om lekker te leven met dat wat er is.

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Dagmar Aben en ik geniet van vrijheid door zoveel mogelijk in overgave dienend aan het leven te zijn.

Meebewogen met de stroming van leven vind ik in vertrouwen mijn plek. Ervarende dat ik altijd ben waar ik hoor te zijn. Gedragen door lieve, mooie, inspirerende mensen. Gevoed door creatie. Genietend van schoonheid, enthousiasme, humor en plezier. Geef ik mijn leven graag vorm met geraaktheid en authenticiteit.

Ik organiseer bijeenkomsten en ceremonies, inspireer door coaching, verzorg klankreizen en ontwerp cadeautjes voor meer hartsverbinding.


 

Klankheling, klankreizen, soundjourney

helende klanken verzorgd klankreizen voor inzicht, ontspanning en verwerking. Hierbij gebruik ik o.a. de gong, klankschaal, klankbuizen en drum in combinatie met stemklank en energiewerk.

De trillingen van klank kun je vergelijken met een innerlijke massage. Ieder orgaan reageert op een andere frequentie. Klank masseert opgekropte energie uit het lijf en zorgt er op deze manier voor dat er weer een natuurlijke doorstroming op gang kan komen.

Lage tonen werken bijvoorbeeld vaak aardend en helpen je uit je hoofd te komen. Daarnaast kunnen bepaalde tonen je emoties raken waardoor er iets los mag komen en geheeld kan worden.

 

Events & (web)winkel

Met hartenliefs maak ik sieraden en cadeautjes voor de verbinding met het hart en via hartenvolger organiseer ik creatieve workshops en events met zangdans en creativiteit waarin jij kunt ervaren hoe het is om helemaal vrij jezelf te zijn.

 

Werkervaring

Voor mijn ondernemerschap werkte ik ruim 7 jaar als (vak)therapeut en persoonlijk begeleider op diverse plekken binnen de GGZ met een diversiteit aan doelgroepen van traumabehandeling tot TBS.

Wil je hier meer over weten? Bekijk dan hier mijn LinkedIn profiel.

Naast de 4 jarige HBO studie Creatieve Therapie Beeldend heb ik een breed scala aan opleidingen en cursussen gevolgd, zoals onder andere: Grafisch ontwerpen & etalerenEmerging Body Language (EBL), Energetische Therapie/ Natuurgeneeskunde, Neuro Linguistisch Programmeren (NLP)Systemisch Opstellen (het nieuwe opstellen), Polyvagaal theorieTrauma Release Breathwork (TRB) & Trauma Release (BRTT)Psoas Release en per september volg ik een opleiding tot Professioneel Stoelmasseur.

 

© 2018 - 2022 Dagmar Aben | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel