VERSTILDE KLANKEN - KLANKREIS voor STILTE RUST en ONTSPANNING - 1 UUR

Artikel 1 van 1
€ 75,00

 

 

Landen in je lijf door te luisteren naar verschillende klanken.

De klank van stilte ervaren via de helende kracht van diverse instrumenten. Een reis die je terug brengt naar de plek van verstilling. De plek die er altijd is, maar soms ver weg lijkt en verstopt zit onder verschillende laagjes.

Via klank eventueel in combinatie met (geleide) meditatie en zachte aanraking kom je tot ontspanning en kan je jezelf ontdoen van dat wat je niet langer dient.

Klank dringt door tot in de diepste lagen van je bewustzijn. Wanneer je jezelf hiervoor opent kun je ervaren dat je steeds meer in balans en levenskracht komt.

  • Stilte, rust en ontspanning in lichaam en geest.
  • Veilig verbinden met je lichaam.
  • Weten wie je bent en wat je wilt.


Wat kun je verwachten?

Een moment voor jezelf. Vooraf zal ik je vragen naar aandachtsgebieden (spanningen of pijnplekken). Deze kan ik meenemen in de sessie.

Tijdens de klankreis maak ik gebruik van diverse instrumenten, zoals bijvoorbeeld de gong, klankbuizeninstrument, sjamanendrum, kristallen klankschalen en of stem.

Je komt fijn liggen en luisterend naar diverse klanken hoef je even helemaal niets. Enjoy the silence!

 

Praktisch

  • Een klankheling sessie neemt 60 minuten in beslag.
  • Je bent welkom op een fijne plek in Driebergen, ik werk ook op locatie!
  • Na je aanmelding neem ik contact met je op om een afspraak te plannen.

 

 

Recensies

"Beste Dagmar, ik wil je bedanken voor een uitzonderlijke ervaring die nog zal voortborduren. Speciale zat natuurlijk in de rituelen, maar ook in de ontmoeting. Ik geloof dat jij en de mooie klanken niet alleen een baken zijn, maar ook de heling zelf. - Pejman Darvish."

"Ik bewonder je talenten. Ik merk nu hoe ik in een echt ontspannen toestand ben en dat ik hier meer ruimte voor mag maken."

"Het was een heerlijke manier om naar mezelf te gaan luisteren. Jezelf de kans te geven om alles los te laten. Dagmar laat je voelen dat alles er mag zijn door haar ontvangst, het thuis laten voelen wat zorgt dat je jezelf geheel ontspant. Voor mij heeft het nieuwe deuren geopend om meer naar mijn hart te gaan luisteren. Dit gaat zeker lukken. Ik heb er veel van geleerd. Dankjewel Dagmar" - Ron

"Bijzonder om te ervaren dat er op deze manier voor je gezorgd wordt. Je hoeft even helemaal niets. Hele fijne klanken, het was genieten!"

 

© 2018 - 2024 Dagmar Aben | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel