TRANCE SOUNDJOURNEY - 1,5 UUR - TRANCE REIS

Vorige Artikel 2 van 3 Volgende
€ 125,00 (inclusief btw)


Patronen doorbreken en emoties verwerken

Heb je het gevoel vast te lopen in je werk, de liefde of je leven?

  • ​Heb je last van negatieve overtuigingen en gedachten?
  • Heb je moeite met concentreren en ontspannen?
  • Voel je je onzeker en ben je regelmatig schrikachtig, angstig met of zonder reden?
  • Zitten bepaalde gevoelens, gedachten en emoties je in de weg?
     

Vicieuze cirkel

Bepaalde negatieve ervaringen, relaties, situaties blijven terug komen?

Wanneer we negatieve ervaringen op doen die we niet goed kunnen afronden blijven we in een cirkeltjes rondlopen tot deze ervaring 'juist' is afgerond.

We blijven dezelfde relaties aantrekken, komen in dezelfde conflicten, lopen steeds tegen dezelfde problemen aan. Traumatische ervaringen willen oplossen. Ze willen aan het licht komen en gezien, gehoord en of gevoeld worden om tot release te kunnen komen.
 

Wat kun je verwachten?

Op een veilige rustgevende manier pijnlijke lichamelijke herinneringen verwerken en plek geven.

Middels een kort voorgesprek tune ik op je in en maak ik samen met jou concreet wat je vraag of verlangen is. Het is vaak niet nodig om je verhaal tot in de details te vertellen.

Hierna wordt er een veilige fijne plek voor je gecreëerd waar je fijn kunt zitten of liggen. Wanneer je prettig ligt breng ik je eerst tot diepte ontspanning. Daarbij maak ik gebruik van o.a. ratels, sjamanendrum en mijn stemklank.

Middels deze reis kom je tot release van de 'angel' waarmee vastgezette energie bevrijd kan worden. Je lichaam kan hierbij gaan schokken of bewegen, je stem wil van zich laten horen en of er kunnen emoties en gevoelens vrijkomen. Er ontstaat ruimte voor nieuwe beweging en het belichamen van een vernieuwde jij.

Ook is het mogelijk om inzichten antwoord te vinden op bepaalde vragen. Via muziek neem ik je mee op een reis door verschillende klanklandschappen die je zullen leiden naar antwoorden.

Elke sessie wordt persoonlijk op je aangepast. Ik kan naast klank en muziek ook gebruik maken van (familie)opstellingen en/ of andere interventies zoals het gebruik van edelstenen en geur.

Zie, hoor, voel wat gezien, gehoord en gevoeld mag worden. Ervaar wat ervaren mag worden, doorleef wat doorleeft dient te worden. En de wereld ligt aan je voeten.

 

Praktisch

  • Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur.

  • Je bent welkom op een fijne plek in Driebergen,

  • Na je aanmelding neem ik contact met je op om de sessies in te plannen.

  • Een trancereis online via skype of zoom is ook een optie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ervaringen

“Hoe klanken energie omzetten in doorstroming en focus. Recent een trance reis van Dagmar gehad. Wat een bijzondere ervaring. Mijn 1e en 2e chakra kunnen nogal eens verstopt zijn. En bij bepaalde klanken vlamde de energie vanuit mijn ruggengraat naar mijn 1e en 2e chakra waardoor deze oplichten. De spanning in mijn bovenbenen en bekken konden mede hierdoor ontladen. Door de transformatiefase waar ik in zit was ik mijn focus voor mijn bedrijf iet wat kwijt geraakt. Door deze sessie voel ik me weer gegrond om mijn boodschap gefocust de wereld in te slingeren. Dagmar dank je wel. Je afstemming is van grote klasse. – Marcel Heijnes – Grondlegger Healing Reset Methode.

“Het was een heerlijke manier om naar jezelf te gaan luisteren. Jezelf de kans te geven om alles los te laten. Dagmar laat je voelen dat alles er mag zijn door haar ontvangst, het thuis laten voelen wat zorgt dat je jezelf geheel ontspant. Voor mij heeft het nieuwe deuren geopend om meer naar je hart te gaan luisteren. Dit gaat zeker lukken. Heb er veel van geleerd. Dankjewel Dagmar” – Ron

“Na de sessie is er veel opgerakeld en losgekomen. Wat je doet vind ik heel bijzonder. Bepaalde klanken riepen verschillende reacties op mijn lijf, de energie begon echt te stromen en ik heb het gevoel dat er veel emoties zijn gekanaliseerd.”

“Ik kende wel al momenten van diepe ontspanning, maar wat ik nu ervaren heb kan ik bijna niet beschrijven. Ik raakte in een soort trance staat waarin ik mezelf alleen nog maar kon overgeven aan het moment. Ik bevond me in een soort slaaptoestand maar was wel helemaal aanwezig. Heel bijzonder! Heel mijn lichaam begon te tintelen en ik voelde me helemaal aanwezig in mijn lijf. Na de sessie ervoer ik veel energie en zin om dingen aan te pakken.”

“Wat een mooie reis! Het voelde als een reis door mijn leven. Plezierige ervaringen, mooie herinneringen en stukken waar ik de aandacht voor mag hebben kwamen aan bod. Ik vind het fijn hoe je de tijd neemt en goed aanvoelt waar de kern zit.”

© 2018 - 2023 Dagmar Aben | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel