OERKLANKEN - TRANCE REIS - 1,5 UUR - TERUG NAAR JE ESSENTIE

Artikel 2 van 3
€ 150,00

Terug naar je essentie

Een innerlijke reis die je terug brengt bij de oorspronkelijke staat van zijn. Het wezen dat je bent los van al wat aan je vastgeplakt zit. Kom in verbinding met je oer, je innerlijke-weten, de bron. 

Via stemklank in combinatie met diverse sjamanistische instrumenten, zoals ratels en de drum kom je in trance. Waarin je een reis maakt door diverse dimensies van het bestaan en verbinding legt met je roots.

  • Overgave, eenheid en (zelf)vertrouwen.
  • Loslaten van balast, belemmerende overtuigingen en beperkende gedachten.
  • Nieuw inzichten, perspectieven en energie.

 

Wat kun je verwachten?

Een diepe innerlijke reis die ook wel wordt vergeleken met een reis met psychedelica/ hallucinogenen. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat je kleuren of beelden ziet, sensaties ervaart en je lijf vanzelf wil bewegen om spanning en stress te ontladen.

Je kunt zaken vanuit een ander perspectief leren bekijken, inzichten ontvangen en je lijf kan zich ontdoen van (systemische) balast en blokkades.

Voorafgaand aan de reis zet je een intentie die ik met je concreet zal maken. Deze intentie is de rode draad voor de reis.

 

Praktisch

  • Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur.

  • Ik werk online, op locatie en ook ben je welkom op een fijne plek in Driebergen.

  • Na je aanmelding neem ik contact met je op om de sessies in te plannen.

  • Een trancereis online kan via skype of zoom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recensies

“Magical voice, je stem.. wow.. die komt binnen in al mijn cellen!"

Ik kende wel al momenten van diepe ontspanning, maar wat ik nu ervaren heb kan ik bijna niet beschrijven. Ik raakte in een soort trance staat waarin ik mezelf alleen nog maar kon overgeven aan het moment. Ik bevond me in een soort slaaptoestand maar was wel helemaal aanwezig. Heel bijzonder! Heel mijn lichaam begon te tintelen en ik voelde me helemaal aanwezig in mijn lijf. Na de sessie ervoer ik veel energie en zin om dingen aan te pakken.”

“Wat een mooie reis! Het voelde als een reis door mijn leven. Plezierige ervaringen, mooie herinneringen en stukken waar ik de aandacht voor mag hebben kwamen aan bod. Ik vind het fijn hoe je de tijd neemt en goed aanvoelt waar de kern zit.”

"Een ongelofelijk diepe trancereis wat wel leek op een ayahuascatrip maar dan zonder ayahascha, nog nooit zoiets meegemaakt."

“Hoe klanken energie omzetten in doorstroming en focus. Recent een trance reis van Dagmar gehad. Wat een bijzondere ervaring. Mijn 1e en 2e chakra kunnen nogal eens verstopt zijn. En bij bepaalde klanken vlamde de energie vanuit mijn ruggengraat naar mijn 1e en 2e chakra waardoor deze oplichten. De spanning in mijn bovenbenen en bekken konden mede hierdoor ontladen. Door de transformatiefase waar ik in zit was ik mijn focus voor mijn bedrijf iet wat kwijt geraakt. Door deze sessie voel ik me weer gegrond om mijn boodschap gefocust de wereld in te slingeren. Dagmar dank je wel. Je afstemming is van grote klasse. – Marcel Heijnes – Grondlegger Healing Reset Methode.

“Na de sessie is er veel opgerakeld en losgekomen. Wat je doet vind ik heel bijzonder. Bepaalde klanken riepen verschillende reacties op mijn lijf, de energie begon echt te stromen en ik heb het gevoel dat er veel emoties zijn gekanaliseerd.”

 

© 2018 - 2024 Dagmar Aben | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel