GOUDEN DRIEHOEK - INTENTIE en MANIFESTEREN - Beschrijving, werking, kracht

Artikel 4 van 10
€ 12,00

Gouden Driehoek

Je ontvangt drie edelstenen (grootte zie foto) in een transparant gekleurd zakje.

 

De kracht van de Gouden Driehoek

Bergkristal, amethist en rozenkwarts vormen samen een Gouden Driehoek. De energie van deze drie kristallen versterkt elkaar. Door deze stenen in een driehoek te leggen worden ze met elkaar verbonden waarmee je de kracht van de kristallen versterkt. Via het leggen van 'een kristalgrid' breng je een manifestatie stroom op gang. Zo maakt de amethist je spirituele krachten en inzichten sterker, rozenkwarts versterkt het hartkracht, zelfliefde en de empathie. Bergkristal reinigt, brengt healing op gang en versterkt heldere waarnemingen en je intuïtie.

 

Combinatie van bergkristal, rozenkwarts en amethist

Bergkristal is een heldere kwartssoort en wordt beschouwd als krachtigste genezer en energieversterker. Dit kristal reguleert energie, geeft energie aan de persoon die ermee werkt (of aan het vertrek waar het bergkristal ligt) en slaat energie op.
Bergkristal is zo zuiver dat hij kan worden opgeladen voor alle soorten energetisch werk. Ook kan hij andere stenen helpen opladen met zijn energie en hun werking versterken. Bergkristal verhoogt je energie tot het hoogst mogelijke niveau en stemt je af op jouw spirituele doel, als dat je intentie is.

Rozenkwarts werkt in op het hartchakra. Het brengt verzachting en liefde, zelfliefde. Emoties gaan weer vrij stromen bij iedereen die rozenkwarts gebruikt. Het zorgt voor harmonie. Rozenkwarts geeft zachte kracht, vasthoudendheid op een rustige, flexibele, liefdevolle wijze.

Amethist laat je ontspannen en maakt je minder druk in het hoofd. Dit kristal harmoniseert je zenuwstelsel en laat overtollige energie afvloeien. Dus goed tegen stress en spanning. Ook werkt de amethist op het kruinchakra, waardoor je spirituele bewustzijn en inzichten gaan groeien.

 

Hoe leg je zelf een gouden driehoek?

1. Bepaal eerst het doel waarvoor je het Gouden Grid wilt leggen.
2. Maak de kristallen schoon voor je ze gebruikt en laad ze op.
3. Stem je (gemoedstoestand) af op het neerzetten van een prachtige Gouden Driehoek.
4. Plaats de amethist, de rozenkwarts en het bergkristal op de plek waar je jouw Gouden Driehoek wilt hebben.
5. Visualiseer dat je de kristallen met elkaar verbindt, bijvoorbeeld via een zilveren koord dat de kristallen onderling verbindt en dat de kristallen omcirkelt.

 

3 tips om met deze gouden combinatie te werken

1. Hoe persoonlijker je Gouden Driehoek, hoe beter deze is afgestemd op jou. Voel dus na wat je erbij wil zetten. Misschien wil je elke avond een kaars in het midden zetten en aansteken, of een kegeltje wierook branden, het geheel opfleuren met bloemen, of wat dan ook: maak er wat moois van!

2. Hoe meer aandacht je geeft, hoe meer energie je terugkrijgt. Neem de tijd om regelmatig bij je Gouden Driehoek te zitten en de energie in je op te nemen. Jouw aandacht, voedt het grid ook weer, waardoor de wisselwerking steeds sterker wordt. Je legt een Gouden Grid tenslotte met een doel, dus schenk dat doel ook je aandacht.
3. Er wordt meestal gezegd dat de Gouden Driehoek bedoeld is om ruimtes mee te harmoniseren, maar natuurlijk mist het z’n uitwerking op jou niet, als legger van het grid. De energie werkt ook op jou in en daarom kun je de Gouden Driehoek ook op andere manieren toepassen. Innemen bijvoorbeeld als kristalwater of bij je dragen als sieraad.

Werken met een Gouden Driehoek –of welk kristalgrid dan ook- is een ‘work in progress’. Het is nooit af of klaar, omdat het energiewerk is. Het verandert continu omdat jij verandert. Je leert, je ontwikkelt jezelf en in dat leerproces heb je steeds een andere behoefte. Het grid verandert daardoor met je mee. Let dan ook goed op je gevoelens en verlangens: Een Gouden Driehoek kan zomaar een element erbij krijgen of van vorm ‘moeten’ veranderen. Zeker als je de kristallen neerlegt met de intentie om heling, harmonie en heldere inzichten te ontvangen.

 

© 2018 - 2024 Dagmar Aben | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel