PLANTMEDICIJN CEREMONIE - VERBINDING MET JE ESSENSTIE - 4 TOT 8 UUR - GROEP OF 1 OP 1 - DRIEBERGEN OF OP LOCATIE

Artikel 1 van 1

Plantmedicijn ceremonie

In de essentie van je wezen is vrij, in balans en harmonie. Dit zie je in de natuur, in elke cel en ook in ons als mens. Het kan echter vertroebeld raken door o.a. overtuigingen, nare ervaringen, beperkende gedachten, aangeleerde patronen, familie erfenissen etc.

Via deze ceremonie wordt je uitgenodigd om dieper te zakken in jezelf. Je ontwikkelt inzicht en leert welke waardevolle betekenis deze prikkels voor je betekenen, zodat je verder kunt groeien naar leven in vrijheid.

De ceremonie zal je in verbinding brengen met het leven in eenheid. met de Bron van Bewustzijn. Dit bewust-zijn geeft ons de kracht, leiding en inzicht om het leven te omarmen en vol uit te (be)leven. 


Opbouw van de truffel ceremonie

De ceremonie is opgebouwd in fases. De basis voor deze innerlijke reis is veiligheid en geborgenheid, zodat je je welkom voelt om helemaal te zijn zoals je bent. Elke ceremonie wordt op maat aangepast, maar zal via de volgende punten lopen.

1. Welkom, landen en het concretiseren van je intentie.

2. De innerlijke reis onder begeleiding. Daarbij wordt de inhoud met je afgestemd. Tijdens de reis zal stilte en rust zich afwisselen met muziek. Eventueel klank, meditatie en zintuiglijke prikkelingen die je helpen op je reis.

3. Landen en terugkomen van de reis. Integratie en aarden.

4. Gezonde maaltijd, de ruimte om te delen en nagenieten.

 

Tijdsindicatie in overleg

Deze ceremoniële reis duurt 4 - 8 uur.

Individuele ceremonies worden op maat afgestemd qua invulling en tijd(sduur).

Groepsceremonies worden gepland op op: 11:00 - 19:00 of van 13:00 - 21:00 uur. Ik werk in groepen met maximaal 4 personen.


 

Aanvullend

In overleg kan het volgende aanvullend worden toegevoegd:

- Rapé ceremonie voor reiniging en aarding.
- Cacao ceremonie voor het openen van hart en geest.

Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

 

 

Maaltijd & verzorging


Tijdens de reis wordt er gezorgd voor o.a. thee en water. De avondmaaltijd bestaat uit een vullende soep gemaakt van verse gezonde groenten, met linzen/ (kikker)erwten en of bonen. De soep zal je helpen landen en aarden zodat je na de reis veilig richting huis kunt vertrekken.

Wanneer je wenst kan er rekening gehouden worden met allergieën en wensen m.b.t. een bepaald diëet, overnachting of andere randvoorwaarden.

 

Over mij

Dagmar is ervaren in het reizen met plantmedicijn en het begeleiden van innerlijke reizen met en zonder medicijn. Ze werkt met de frequentie van liefde en heeft naast haar spirituele inslag ook een therapeutische achtergrond.

Met diverse jaren ervaring als therapeut in de GGZ in combinatie met een breed scala aan opleidingen* heeft ze een volle toolbox aan mogelijkheden en biedt ze met aandacht de ruimte voor het veilig aangaan van je persoonlijke proces en innerlijke reis.

Follow your inner voice,
it will show you the way to freedom and joy.

 

Extra informatie en voorbereiding ceremonie

Alle extra informatie wordt met je besproken en naar je gemaild. Vooraf aan de ceremonie is er telefonisch contact om af te stemmen en de mogelijkheden te onderzoeken.

Vanaf het moment dat je ja gegeven is je reis al begonnen!


Een persoonlijke reis € 500,.

Kleine groep vanaf 2 personen € 300 pp.

 

Optie: Microdosering

Het is ook mogelijk om een 'actieve' ceremonie te plannen met microdosering individueel of in een kleine groep. De invulling van deze ceremonie wordt op maat afgestemd.

In de ceremonie gaan we samen actief op reis. Hierbij kan gedacht worden aan vrij leren bewegen en dansen, intuïtief vrij leren klanken. Een verdiepende helende klankreis en of  'aarden & wortelen' back to your roots bosbad vallen ook onder de opties. Tijdsduur 3 - 4,5 uur.

Voor een groep vanaf 3 personen € 175,- pp met een eventuele meerprijs afhankelijk van de setting, groep, behoeften en wensen.

 

Neem contact op om wensen en vragen te bespreken

 

 

"Het volstaat om te zeggen dat je voortdurend kan uitwijken naar het imaginaire. Daarvoor is overgave en vertrouwen nodig. Een plantmedicijn ceremonie liet mij alle warmte en compassie voelen die ik zo nodig had toen ik bevangen werd in het diepe dal van mijn illusies. Dagmar hoorde " mijn verhaal"  voorafgaand de ceremonie. Zij merkte het verschil naderhand, en ik daarna ook. Zonder te adviseren liet ze het mij beleven. Zonder mijzelf te verklaren kon zij het al voelen en zonder het aan te geven wist zij al waarom en hoe. Met Dagmar's energie om mij heen kwam ik in vertrouwen. Door haar helende klanken en geluiden kwam de overgave. Vanaf daar kon ik weer reizen, daar waar ik te lang had stil gestaan. - Ray"

© 2018 - 2024 Dagmar Aben | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel