PLANTMEDICIJN CEREMONIE - 4 TOT 8 UUR - GROEP OF 1 OP 1 - DRIEBERGEN OF OP LOCATIE

Vorige Artikel 3 van 3

Plantmedicijn ceremonie

In het midden van alles dat je bent en alles dat is, is balans en harmonie. Dit zie je in de natuur, in elke cel en ook in ons als mens. Leven buiten je centrum ervaar je met bepaalde prikkels, sensaties en emoties, angst of pijn.

Met het beleven en uitleven van een geleide truffel ceremonie krijg je dieper innerlijk zicht op jouw balans en disbalans, op de rust en de onrust die je van binnenuit creëert. Je ontwikkelt inzicht en leert welke waardevolle betekenis deze prikkels voor je betekenen, zodat je verder kunt groeien naar leven in vrijheid en je volste bestaan.

Met de begeleiding krijg je meer inzicht om non-dualistisch, vrij en vanuit schoonheid het leven te ervaren en beleven. Hierdoor zal je meer in je innerlijke kracht komen te staan en je levenskwaliteiten verder ontwikkelen, waarmee je in liefde het leven zal beleven.

Deze magische truffel ceremonie is een geschenk aan jezelf en brengt je dieper in verbinding met het leven. De ervaring van 'in eenheid zijn' met de Bron van Bewustzijn, God, Prana geeft ons de kracht, leiding en inzicht om het leven te omarmen en vol uit te (be)leven. 


Opbouw van de truffel ceremonie

De ceremonie is opgebouwd in fases. De basis voor deze magische reis zijn dat je je veilig en welkom voelt om helemaal te zijn en worden zoals je bent.

1. Welkom voelen, landen, intentie.

2. De innerlijke reis onder begeleiding. Daarbij wordt de intensiteit van de reis met je afgestemd. Tijdens de reis zal stilte en rust zich afwisselen met muziek, klank, aanraking en meditatie en zintuiglijke prikkelingen die je helpen op je reis. 

3. Landen en terugkomen van de reis. Verwelkoming van je lichaam en aarden.

4. Nabespreken, samen eten en nagenieten.

 

Tijdsindicatie in overleg

Deze ceremoniële reis duurt 4 - 8 uur.

Individuele ceremonies worden op maat afgestemd qua invulling en tijd(sduur).

Groepsceremonies worden gepland op op: 11:00 - 19:00 of van 13:00 - 21:00 uur.


 

Aanvullend

In overleg kan het volgende aanvullend worden toegevoegd:

- Rapé ceremonie voor reiniging en aarding.
- Cacao ceremonie voor het openen van hart en geest.
- Energetische begeleiding en behandeling.

 

Maaltijd & verzorging


Tijdens de reis wordt er gezorgd voor o.a. thee en water. De avondmaaltijd bestaat uit een vullende soep gemaakt van verse gezonde groenten, met linzen/ (kikker)erwten en of bonen. De soep zal je helpen landen en aarden zodat je na de reis veilig richting huis kunt vertrekken.

Wanneer je wenst kan er rekening gehouden worden met allergieën en wensen m.b.t. een bepaald diëet, overnachting of andere randvoorwaarden.

 

Over mij

Dagmar is ervaren in het reizen met plantmedicijn en het begeleiden van innerlijke reizen met en zonder medicijn.

Ze werkt met de frequentie van liefde en heeft naast haar spirituele, sjamanistische inslag ook een therapeutische achtergrond.

Dagmar heeft 7 jaar gewerkt als therapeut in de GGZ van traumabehandeling tot persoonlijke begeleiding van cliënten in een TBS kliniek. 

Daarnaast heeft ze een breed scala aan opleidingen gevolgd, zoals: Neuro Linguistisch Programmeren (NLP), Emerging Body Language (EBL), energetische therapie/ natuurgeneeskunde en systemisch opstellen (familie opstellingen).

Dagmar biedt met liefdevolle aandacht de ruimte voor het veilig aangaan van je persoonlijke proces en innerlijke reis.

Ze creëert verstilling in body en mind waarmee je in essentie leert zijn vrij van belemmerende ervaringen, overtuigingen en patronen.

Follow your inner voice,
it will show you the way to freedom and joy

 

Extra informatie en voorbereiding ceremonie

Alle extra informatie wordt met je besproken en naar je gemaild. Vooraf aan de ceremonie is er telefonisch contact om e.e.a. door te nemen en af te stemmen.

Vanaf het moment dat je ja hebt gezegd tegen deze prachtige ceremonie is je reis al begonnen!


Een persoonlijke reis € 450

Kleine groep € 175 - € 300 pp.

 

Optie: Microdosering

Het is ook mogelijk om een 'actieve' ceremonie te plannen met microdosering individueel of in een kleine groep. De invulling van deze ceremonie wordt op maat afgestemd.

In de ceremonie gaan we samen actief op reis. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld opties als vrij leren bewegen en dansen, intuïtief vrij leren klanken, een verdiepende helende klankreis en of  'aarden & wortelen' back to your roots natuurbeleving. Tijdsduur 3 - 4,5 uur.

De donatie/ gift voor een groep vanaf € 125,- pp afhankelijk van de setting, groep, behoeften en wensen.

 

Contact opnemen om wensen en vragen te bespreken?

 

 

© 2018 - 2022 Dagmar Aben | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel