TRAJECT OP MAAT - 5 SESSIES - RUST, RUIMTE & VRIJHEID

Vorige Artikel 4 van 4
€ 555,00

 


 

Uiting geven aan je innerlijke stem

Wil je leren vertrouwen op dat wat je van binnen al voelt? Zoek je de moed en het lef om in het diepe te springen, zodat je;

 • De juiste keuzes maakt in relaties, werk en leven.

 • Jezelf laat horen en zien omdat je minder geeft om wat anderen van je denken.

 • De vrijheid ervaart om te doen wat werkelijk bij je past.

 

Hoe ziet je leven eruit zodra jij je hart gaat volgen? 

 • Wie ben jij werkelijk onder alle lagen?

 • Wat zou je doen als alles mogelijk is?

 • Hoe voelt het om je dromen waar te maken?

 

Rust, ruimte en tijd voor jezelf

Middels dit traject krijg je helderheid in jezelf, je overlevingsstrategiën, aangeleerde patronen en overtuigingen.

 • Ontdek nieuwe inzichten over jezelf en hoe jij je leven leidt.
 • Je leven vormgeven naar wat jou past.
 • Genieten van het leven met meer rust, vrijheid en plezier.

De sessies brengen nieuw bewustzijn, overzicht en verstilling. Je gaat nieuwe mogelijkheden ontdekken en leert hoe je body, mind en spirit in een diepe staat van ontspanning kunt krijgen en hoe je dit kunt verweven in je huidige leven.


Wat kun je verwachten?

Er wordt beweging gebracht in dat wat stagneert zodat er weer een natuurlijke doorstroming zal zijn. Hierbij kun je denken aan opgekropte energie, emoties, beperkende gedachten, patronen en overtuigingen. Door jezelf terug te brengen naar je natuurlijke van zijn zal je fysieke, geestelijke en psychische gezondheid toenemen wat positieve werking heeft op je relatie tot werk, liefde en leven.

De reeks sessies zijn peroonlijk op maat. Intuïtief gaan we samen op een innerlijke reis om jouw vraag of behoefte te onderzoeken en doorleven. Daarbij maak ik gebruik van helende klanken in combinatie met diverse technieken.

Je kunt hierbij denken aan een soundhealing, energetisch en systemisch werk, zachte aanraking (massage). Alles wordt persoonlijk met je afgestemd.

 

Praktisch

 • 5 sessies van ongeveer 1,5 uur 
 • Je bent welkom op een fijne plek in Driebergen.
 • Na aanmelding neem ik contact met je op voor het maken van een afspraak.

 

 

 

Ervaringen

“De sessie was heel indringend. Na de sessie is er veel opgerakeld en losgekomen. Wat je doet vind ik heel bijzonder. Bepaalde klanken riepen verschillende reacties op mijn lijf, de energie begon echt te stromen en ik heb het gevoel dat er veel emoties zijn gekanaliseerd.”

“Hoe klanken energie omzetten in doorstroming en focus. Wat een bijzondere ervaring. Mijn 1e en 2e chakra kunnen nogal eens verstopt zijn. En bij bepaalde klanken vlamde de energie vanuit mijn ruggengraat naar mijn 1e en 2e chakra waardoor deze oplichten. De spanning in mijn bovenbenen en bekken konden mede hierdoor ontladen. Door de transformatiefase waar ik in zit was ik mijn focus voor mijn bedrijf iet wat kwijt geraakt. Door deze sessie voel ik me weer gegrond om mijn boodschap gefocust de wereld in te slingeren. Dagmar dank je wel. Je afstemming is van grote klasse. – Marcel Heijnes – Grondlegger Healing Reset Methode.

“Het was een heerlijke manier om naar jezelf te gaan luisteren. Jezelf de kans te geven om alles los te laten. Dagmar laat je voelen dat alles er mag zijn door haar ontvangst, het thuis laten voelen wat zorgt dat je jezelf geheel ontspant. Voor mij heeft het nieuwe deuren geopend om meer naar je hart te gaan luisteren. Dit gaat zeker lukken. Heb er veel van geleerd. Dankjewel Dagmar” – Ron

“Wat een mooie reis! Het voelde als een reis door mijn leven. Plezierige ervaringen, mooie herinneringen en stukken waar ik de aandacht voor mag hebben kwamen aan bod. Ik vind het fijn hoe je de tijd neemt en goed aanvoelt waar de kern zit.”

© 2018 - 2023 Dagmar Aben | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel