FAMILIE OPSTELLING - Systemisch werken - Oude patronen loslaten en een nieuw pad inslaan

Vorige Artikel 3 van 3
€ 125,00

Oude patronen loslaten en een nieuw pad inslaan

Creëer nieuwe ruimte, nieuwe stroming voor het leven van JOUW eigen leven

Wanneer we negatieve ervaringen op doen die we niet goed kunnen afronden blijven we in een cirkels rondlopen tot deze ervaring is doorleeft en afgerond. Het kan zelfs zijn dat we dergelijke ervaringen vanuit onze (voor)ouders met ons meedragen. Zo blijven bepaalde negatieve ervaringen, relaties, situaties terug komen.

Misschien herken je wel dat je steeds weer dezelfde relaties aantrekt, in dezelfde conflicten terecht komt of steeds tegen dezelfde problemen aanloopt? Traumatische ervaringen willen aan het licht komen. Zo worden ze gezien, gehoord en gevoeld waardoor ze tot ontlading kunnen komen.

Via een opstelling krijg je inzicht in jouw relatie met betrekking tot je vraagstuk en wordt je rol binnen het systeem (werk, familie, leven) in kaart gebracht en doorvoelt. Op deze manier krijgt deze verborgen boodschap plek waarmee er nieuwe ruimte vrij komt om jouw eigen energie(stroom) te volgen en je eigen leven te leiden.

Zie, hoor, voel wat gezien, gehoord en gevoeld mag worden. Ervaar wat ervaren mag worden, doorleef wat doorleeft dient te worden en de wereld ligt aan je voeten.

Wat kun je verwachten?

Op een veilige rustgevende manier herinneringen verwerken en plek geven.

Middels een kort voorgesprek tune ik op je in en maak ik samen met jou concreet wat je vraag of verlangen is. Het is vaak niet nodig om je verhaal tot in de details te vertellen. Intuïtief wordt gevoeld waar de kern ligt.

Hierna gaan we samen op reis binnen de kaders van systemisch opstellen. We worden intuïtief geleid naar het bevrijden van de 'angel' waarmee vastgezette energie bevrijd kan worden.

Tijdens een sessie maak ik gebruik van een tafel opstelling, tekening opstelling of een opstelling met representaten  of andere materialen.

 

Praktisch

  • Een opstelling duurt gemiddeld tussen de 1 en 1,5 uur.
  • Je bent welkom in een fijne omgeving op een sfeervolle boerderij.
  • Adres: Rosmalensedijk 7, 5236BD, (Gewande) Den Bosch.
  • Na je aanmelding neem ik contact met je op om een afspraak te plannen.

Ervaringen

"Door een familie opstelling bij Dagmar vielen verschillende puzzelstukjes op zijn plek. Het gaf me inzicht over hoe ik met mezelf en mijn omgeving om ga en hoe ik mezelf onbewust klein houd. Ik voel nu dat het goed is om ruimte in te nemen en op momenten een stapje terug te doen en afstand te nemen. Door dit inzicht durf ik nu meer van mezelf te laten zien en horen.”

“Door Dagmar kan ik nu veel beter mijn gevoelens, de oorsprong van de emotie en de logische reactie koppelen aan mijn zelfwaarde. Hierdoor ben ik niet alleen veel zelfverzekerder geworden, maar ook een veel aangenamer persoon voor mezelf en naar anderen. Eigenlijk heb ik er een nieuwe zintuig bij.”

"Ik ervaar elke sessie met Dagmar als waardevol. Ik voel me echt door haar gezien en gehoord."

“Dagmar denkt niet in hokjes en kan vanuit een soort helikopter-view een persoon benaderen. Ze heeft me geleerd positief kritisch naar mezelf te kijken, te reflecteren en het in verband brengen van mijn doen en laten met het gevoel dat erachter schuil gaat: waarom doe ik dit? waarom zeg ik dit? Wat voel ik nu eigenlijk écht? Dit heeft ervoor gezorgd dat ik in een betere relatie met anderen kan zijn doordat ik mezelf beter begrijp en minder vanuit emotie kan reageren.”

“Dagmar is een persoon die je op je gemak stelt, je welkom laat voelen en vanuit haar hart werkt.”

"Voor het eerst heb ik mijn doel behaald! Ik heb vertrouwen gekregen in mijn hart. Ik heb richting gekregen."

© 2018 - 2021 Dagmar Aben | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel