FAMILIE OPSTELLING - SYSTEMISCH WERKEN - 1,5 UUR

Artikel 3 van 3
€ 125,00

Oude patronen loslaten en een nieuw pad inslaan

Wanneer we negatieve ervaringen op doen die we niet goed kunnen afronden blijven we in een cirkels rondlopen tot deze ervaring is doorleeft en afgerond. Het kan zelfs zijn dat we dergelijke ervaringen vanuit onze (voor)ouders met ons meedragen. Zo blijven bepaalde negatieve ervaringen, relaties, situaties terug komen.

Misschien herken je wel dat je steeds weer dezelfde relaties aantrekt, in dezelfde conflicten terecht komt of steeds tegen dezelfde problemen aanloopt? Traumatische ervaringen willen aan het licht komen. Zo worden ze gezien, gehoord en gevoeld waardoor ze tot ontlading kunnen komen.

Via een opstelling krijg je inzicht in jouw relatie met betrekking tot je vraagstuk en wordt je rol binnen het systeem (werk, familie, leven) in kaart gebracht en doorvoelt. Op deze manier krijgt deze verborgen boodschap plek waarmee er nieuwe ruimte vrij komt om jouw eigen energie(stroom) te volgen en je eigen leven te leiden.

Wat kun je verwachten?

Op een veilige rustgevende manier herinneringen verwerken en plek geven.

Middels een kort voorgesprek vertel jij over je blokkade en of verlangen.

Hierna gaan we samen op reis met een intentie binnen de kaders van systemisch opstellen. Ik maak gebruik van een tafel opstelling, tekening opstelling of een opstelling met representaten  of andere materialen.

 

Praktisch

  • Een opstelling duurt gemiddeld tussen de 1 en 1,5 uur.
  • Je bent welkom op een fijne plek in Driebergen. Ik werk ook online en op locatie.
  • Na je aanmelding neem ik contact met je op om een afspraak te plannen.

Ervaringen

"Door een familie opstelling bij Dagmar vielen verschillende puzzelstukjes op zijn plek. Het gaf me inzicht over hoe ik met mezelf en mijn omgeving om ga en hoe ik mezelf onbewust klein houd. Ik voel nu dat het goed is om ruimte in te nemen en op momenten een stapje terug te doen en afstand te nemen. Door dit inzicht durf ik nu meer van mezelf te laten zien en horen.”

"Lieve Dagmar, wat een mooie sessie weer. Ik had al eerder opstellingen gedaan maar nog niet met zo weinig woorden. Mooi om op deze manier te kijken naar mijn missie en deze ook te voelen. Dankjewel voor jouw liefdevolle begeleiding. Liefs Ilaria"

"Lieve Dagmar. Wat een fijne energie heb je. Je begeleiding bij de meditatie brengt mij diep in mezelf. Een goede opstart naar mijn eerste bewust opstelling. Zeer verhelderend! Dankjewel, liefs Bas"

"Als je op zoek bent naar en je open stelt voor 'n antwoord op een persoonlijke (levens)vraag, dan kan ik je een opstelling bij Dagmar van harte aanbevelen. Dagmar biedt je op 'n liefde- en respectvolle wijze de ruimte en gelegenheid om dat te ervaren en ontdekken. #aanrader#verbinding#liefdevol #hartsverbinding #opstellingen #systemischwerken" - Vivianne 

"Samen met een kleine groep lieve mensen die graag meer vanuit het hart willen leven. Na een meditatie waarbij ik zelf al erg geraakt werd gingen we samen aan de slag met opstellingen. Er was een mooi evenwicht tussen man en vrouw en het voelde heel vertrouwd om in een groep "vreemden" openhartig te spreken. Iedereen was bereid om elkaar, binnen zijn of haar kunnen, te helpen een stapje dichterbij het hart te komen. Het is erg mooi om te mogen ervaren wat je met energie op gevoel allemaal kunt doen! Ik vond het een erg mooie ervaring en kan het anderen zeker aanbevelen." - Renske

© 2018 - 2024 Dagmar Aben | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel