Donatie - Vrije gift

Artikel 1 van 1
€ 5,00

 

Ik vraag hulp

Op dit moment zit ik in een uitdagende fase. Ik heb alle vaste uren die ik als zelfstandige maakte opgezegd. Mijn bedrijf vraagt om vrije ruimte om te kunnen gaan en staan waar ik moet zijn. Ik word uitgedaagd om in het moment te leven en te vertrouwen op dat wat van daaruit mag ontstaan. Een leerschool in het vertrouwen in overvloed, het opgevangen en gedragen worden. Deze en komende maand(en) vraag ik hulp in het financiëel rondkomen zodat mijn weg zich organisch kan ontvouwen.

Vijf jaar geleden zat ik in een soort gelijke situatie. Ik verruilde mijn vaste baan voor een avontuurlijke reis in het ondernemersschap. Mijn omgeving waarschuwde me dat ik geen oude schoenen moest weggooien als ik nog geen nieuwe had en vroeg zich af wat ik ging doen. Ik had geen idee, toch deed ik het en het is me al die tijd gelukt om zelfstandig rond te komen.

Het was een waardevolle reis met dalen en hoogtes. Ik leerde luisteren naar de intuïtieve stemmetjes van mijn hart, de tekens van mijn omgeving, de roep van mijn ziel, waardoor ik nu ben waar ik ben. Van harD werken, alles alleen willen doen naar harT werken. Een les in openstellen, kwetsbaar durven zijn en het durven ontvangen door het mezelf waard(ig) te vinden.

Ik ontvang

Ik vraag je om hulp via een donatie wanneer dit voor jou kloppend voelt. In plaats van een vrije gift maak je me even blij wanneer je Hartenliefs bestelt via mijn webshop, een sessie boekt of deelneemt aan een van mijn events.

Heb je een wens in een persoonlijk stuk? Kan ik wat voor je organiseren? Ik denk hier graag in mee!

Je kunt me daarnaast ook helpen door je netwerk naar me te verwijzen, mijn events te delen.

- Wil je me inhuren voor een klankreis? Ceremonie? Conscious dance? Opstelling? Of wat anders?

- Weet je de juiste connecties die van waarde kunnen zijn?

- Heb je een goede laptop over waar ik muziek mee kan maken en kan werken met Photoshop? Een versterker? Een dans-zang microfoon?

- Heb je andere creatieve ideeën? Neem dan contact met me op.

Hulp in welke vorm dan ook wordt gewaardeerd.

Dankjewel!

Stuur je me liever een tikkie? Klik hieronder op de link

https://tikkie.me/pay/djs0tq4djhjttmrjc1al

 

 

 

© 2018 - 2021 Dagmar Aben | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel