CACAO CEREMONIE - ACTIVERING VAN STEM, LICHAAM EN GEEST - 2,5 UUR - IN DRIEBERGEN OF OP LOCATIE

Artikel 1 van 2 Volgende


Open je hart voor meer liefde en magie in je leven
 

Cacao ceremonie

Laat jezelf in deze ceremonie onderdompelen in de helende frequenties van het hart medicijn 'cacao' in combinatie met klank en muziek. De spirit van cacao brengt verbinding met je hart en ontgift je lichaam en je ziel en geeft je immuunsysteem een boost.


 

Cacao brengt je terug naar je essentie
 

Hart medicijn

Cacao werkt sterk in op het hartchakra en neemt je mee op een ont-dekkingsreis van hoofd naar hart. Het brengt je terug naar je natuurlijk staat van zijn en de verbinding met oermoeder aarde.

Cacao heeft euforie inducerende bestanddelen in zich waardoor emoties loskomen en weer kunnen gaan stromen. Door het drinken van cacao kun je blijdschap voelen en een verhoogde gevoeligheid van de zintuigen. Rauwe cacao bevat een sterke dosis mineralen en voedingsstoffen die helpen het lichaam te helen, te ontgiften en stress te verminderen. Daarnaast versterkt dit magische drankje op een natuurlijke wijze de afgifte van gelukshormonen.


 

Luister je veilig naar meer liefde, rust en ontspanning in je leven.
 

Klankreis, mantra zingen en cacao drinken

We beginnen de ceremonie met het sharen van onze intentie. Daarna drinken we samen cacao, luisteren of zingen we gezamenlijk mantra. Daarna mag je in overgave tijdens een liefdevolle klankreis. De ceremonie wordt afgesloten met thee en wat lekkers zoals vers fruit en nootjes zodat je in rust met nieuwe energie weer terug naar huis kunt gaan.

Deze cacao ceremonie duurt 2,5 uur.
 

Locatie & Prijs

In Driebergen heb ik ruimte voor 15 personen. Tevens ben ik ook te boeken op locatie. Neem hiervoor contact met me op. Ik vraag een gift vanaf 40 per persoon met een minimum bedrag van € 255,-.

 


Goed om te weten

Cacao heeft geen hallucinerend effect. Als je niet bekend bent met ceremoniële cacao en zwanger bent, intensief borstvoeding geeft, hartklachten of problemen met je bloeddruk hebt of antidepressiva gebruikt, dan is het verstandig om niet de volledige drank te drinken. Dosering is hierbij belangrijk. Ook als je allergisch bent voor chocolade/cacao is het goed voor om dat vooraf te melden.

Cacao is een vaatverwijder en pompt meer bloed door het hart. Houd daarom rekening met het gebruik van cacao bij een hartaandoening en meld dit vooraf aan mij.

Antidepressiva met MAO-remmers vormen een contra-indicatie voor cacao.

Gebruik geen cafeïne of alcohol voordat je meedoet aan de Cacaoceremonie en ik adviseer om licht te eten. Drink voldoende water, vooral aan het einde van de ceremonie om hoofdpijn door uitdroging te voorkomen. Je bent en blijft verantwoordelijk voor jezelf. Cacao is een zacht en veilig product, echter blijft zelfzorg belangrijk.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken?

 

 

© 2018 - 2023 Dagmar Aben | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel