KLANKREIS - DIEPTE ONTSPANNING - 1 UUR

Artikel 1 van 3 Volgende
€ 75,00 (inclusief btw)

 

Diepte ontspanning met helende klanken

Een klankreis is een mooi cadeau aan jezelf. Door klank kan (zelf)vertrouwen, blijdschap, vrede en harmonie ervaren worden. Klank dringt door tot in de diepste lagen van je bewustzijn. Wanneer je jezelf hiervoor opent dan zul je ervaren dat je steeds meer in balans en levenskracht komt.

Klank kan verdieping en inzicht geven en je helpen om het lichaam te resetten en releasen van spanning en stress.

  • Stilte, rust en ontspanning in lichaam en geest.
  • Emoties en gedachten loslaten.
  • Veilig verbinden met je lichaam.
  • Contact maken met je gevoelswereld.
  • Release van stress en spanning.

 

"Landen in je lijf door te luisteren naar verschillende klanken."

 


Klanksensatie

Als je bij me bent zorgen we ervoor dat er een fijne persoonlijke plek voor je gecreëerd wordt waar je veilig kunt liggen of zitten, net wat jij fijn vindt.

Ik zal je vooraf vragen naar aandachtsgebieden (spanningen of pijnplekken). Deze kan ik meenemen.

In de klankreis maak ik gebruik van diverse instrumenten, zoals bijvoorbeeld de gong, klankbuizeninstrument, sjamanendrum, kristallen klankschalen en of stem.

Als jij je plek gevonden hebt dan gaan we samen op klankreis. Vanaf nu hoef je even helemaal niets meer. Ik zorg voor je in energie en klank afgestemd in het moment persoonlijk op maat.

 

Praktisch

  • Een klankheling sessie neemt 60 minuten in beslag.
  • Je bent welkom op een fijne plek in Driebergen.
  • Na je aanmelding neem ik contact met je op om een afspraak te plannen.

 

 

Recensies

"Beste Dagmar, ik wil je bedanken voor een uitzonderlijke ervaring die nog zal voortborduren. Speciale zat natuurlijk in de rituelen, maar ook in de ontmoeting. Ik geloof dat jij en de mooie klanken niet alleen een baken zijn, maar ook de heling zelf. - Pejman Darvish."

"Ik bewonder je talenten. Ik merk nu hoe ik in een echt ontspannen toestand ben en dat ik hier meer ruimte voor mag maken."

"Het was een heerlijke manier om naar mezelf te gaan luisteren. Jezelf de kans te geven om alles los te laten. Dagmar laat je voelen dat alles er mag zijn door haar ontvangst, het thuis laten voelen wat zorgt dat je jezelf geheel ontspant. Voor mij heeft het nieuwe deuren geopend om meer naar mijn hart te gaan luisteren. Dit gaat zeker lukken. Ik heb er veel van geleerd. Dankjewel Dagmar" - Ron

"The moment that I could no longer resist to close my eyes. And I had to let go and surrender myself. That was the moment where I became aware. I became the observer. A deep meditative state; Presence. Almost like sleeping but I was still present and could still hear and feel it all." 

"Bijzonder om te ervaren dat er op deze manier voor je gezorgd wordt. Je hoeft even helemaal niets. Hele fijne klanken, het was genieten!"

© 2018 - 2023 Dagmar Aben | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel