Feylina muziek

Klankconcerten voor hart en ziel
 

Feylina bestaat uit Malu Wilbers en Dagmar Aben in samenwerking met diverse andere muzikanten. Het duo wordt ook wel 'de twee fairies' genoemd. Ze maken intuïtieve muziek waarbij sprookjes en magie tot leven worden gewekt.

Dagmar en Malu klanken intuïtief, zingen in zielentaal & lichttaal en schrijven eigen nummers. De optredens zijn een klankreis naar hart en ziel: liefdevol, rakend en rustgevend.

Feylina is te volgen op Facebook en Instagram.
 

Wil je ons boeken? Neem hier contact op:
 

 

Wie zijn wij?

Dagmar Aben

Dagmar voelt zich thuis aan het water in een 'fairy forest' vol groen met riviertjes en bomen. Verbonden met de natuur voelt zij zich één in rust en gevuld met liefde. Met haar stemklank brengt ze de wijsheid van de natuur in verbinding met de mens.

Moeder natuur heeft ons alles te bieden. Velen zijn vergeten hoe waardevol ze is. Ze is alles; liefde, leven, overvloed. Geef je over in vertrouwen en ontvang. Het leven is prachtig! Het is magisch, vol groei, creatie en manifestatie. Met Feylina brengen we deze wijsheid en bewustzijn over via energie, klank en muziek.

Dagmar Aben klankt intuïtief met haar stem en percussie instrumenten. Ze bespeeld de sjamenendrum, oceandrum, mini djembé in combinatie met diverse ratels. Dagmar zingt in lichttaal en zielentaal. Daarnaast heeft ze een zelf ontworpen instrument laten maken dat uit meerdere instrumenten bestaat: monochord, de lier en mayori.

 

Malu Wilbers

 

Sorteer op
  • Feylina Teaser - music & movie - Sfeer
    Feylina Teaser - music & movie - Sfeer

    Feylina musicKlankconcerten voor hart en ziel. Feylina maakt intuïtieve muziek waarbij sprookjes en magie tot leven worden gewekt. De optredens zijn een klankreis naar hart en ziel: liefdevol, rakend en rustgevend. Neem contact op

© 2018 - 2021 Dagmar Aben | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel