PERSOONLIJK OP MAAT - Leven in vrijheid - OK MET JEZELF ZIJN

Vorige Artikel 2 van 2
GRATIS

Klankheling, systemisch werk, coaching en energie

Een reis naar wie jij werkelijk bent

  • Wil je leren ok zijn met jezelf? Jezelf accepteren en omarmen?
  • Jezelf vrij voelen om te doen wat je wilt doen?
  • Vrij leren zingen, dansen en of creëeren?
  • Ben je op zoek naar rust en ruimte?
  • Wil je weten wat je werkelijk wilt en wat er bij je past?
  • Wil jij leren je hart te volgen en te vertrouwen op je intuïtie?

 

Persoonlijk op maat traject

Afgestemd op jouw vraagstuk

Wie ben jij? Los van alle conditioneringen? Bevrijd van aangeleerde patronen en vrij van overtuigingen? Wie ben jij werkelijk als je durft af te zakken in de diepste diepte van jezelf?

In dit traject ga je op ont-dekkingsreis. Een reis in jouw innerlijke wereld waardoor de verbinding wordt hersteld met je innerlijke rustpunt van waaruit je jouw leven in eigen handen kunt nemen.

 

Jouw leven ten volste (be)leven

Wat kun je verwachten?

Samen maken we in de eerste samenkomst je behoefte, verlangen en vraagstuk helder waarmee jij dit traject in zult gaan. Elk traject wordt persoonlijk en intuïtief afgestemd op jouw behoeften. Ik werk via met diverse methoden en interventies en kies in het moment wat past om verandering te brengen in wat jij wenst. Een traject kan bijvoorbeeld uit 5 sessies bestaan of een jaartraject. Ik ben bereid om in mijn praktijk, online en op locatie te werken.

Ik ben ervaringsdeskundige in het doorleven van angsten en het aangaan van moeilijke situaties. Mijn leven lang daag ik mij uit op allerlei manieren om vrijheid te creëeren, zodat overal waar ik ben, ik mijn vrije zelf kan zijn. Zonder mezelf schuldig te voelen of in te houden.

Door traumatische ervaringen in mijn jeugd in combinatie met mijn opvoeding is er een talent ontstaan om harmonie in het geheel te brengen als tussenpersoon. Daarbij ben ik flexibel en voor veel in om jou te krijgen waar jij wilt zijn. Ik ben graag deelgenoot en moedig je aan langs de zijlijn. Ik bied je steun in de diepte en ben graag jouw ervaringsdeskundige medereiziger op jouw reis naar bevrijding om het leven ten volste te beleven.

 

Praktisch

Na je aanmelding neem ik contact met je op en kijk ik samen met jou wat er middels co creatie gecreëerd kan worden. Wat is het speelveld en welke kaders zijn hierbij passend. Het pakket met vergoeding wordt intuïtief samengesteld en met je afgestemd. 

  • Je bent welkom op een heerlijk landelijke plek in de natuur: Rosmalensedijk 7, 5236BD, (Gewande) Den Bosch.
  • Afspreken op locatie is ook een optie.
  • Na je aanmelding neem ik contact met je op voor het inplannen van een afspraak.

 

 

 

Reviews

“Door een familie opstelling bij Dagmar vielen verschillende puzzelstukjes op zijn plek. Het gaf me inzicht over hoe ik met mezelf en mijn omgeving om ga en hoe ik mezelf onbewust klein houd. Ik voel nu dat het goed is om ruimte in te nemen en op momenten een stapje terug te doen en afstand te nemen. Door dit inzicht durf ik nu meer van mezelf te laten zien en horen.”

“Door Dagmar kan ik nu veel beter mijn gevoelens, de oorsprong van de emotie en de logische reactie koppelen aan mijn zelfwaarde. Hierdoor ben ik niet alleen veel zelfverzekerder geworden, maar ook een veel aangenamer persoon voor mezelf en naar anderen. Eigenlijk heb ik er een nieuwe zintuig bij.”

"Ik ervaar elke sessie met Dagmar als waardevol. Ik voel me echt door haar gezien en gehoord."

“Dagmar denkt niet in hokjes en kan vanuit een soort helikopter-view een persoon benaderen. Ze heeft me geleerd positief kritisch naar mezelf te kijken, te reflecteren en het in verband brengen van mijn doen en laten met het gevoel dat erachter schuil gaat: waarom doe ik dit? waarom zeg ik dit? Wat voel ik nu eigenlijk écht? Dit heeft ervoor gezorgd dat ik in een betere relatie met anderen kan zijn doordat ik mezelf beter begrijp en minder vanuit emotie kan reageren.”

"Voor het eerst heb ik mijn doel behaald! Ik heb vertrouwen gekregen in mijn hart. Ik heb richting gekregen."

“Hoe klanken energie omzetten in doorstroming en focus. Wat een bijzondere ervaring. Mijn 1e en 2e chakra kunnen nogal eens verstopt zijn. En bij bepaalde klanken vlamde de energie vanuit mijn ruggengraat naar mijn 1e en 2e chakra waardoor deze oplichten. De spanning in mijn bovenbenen en bekken konden mede hierdoor ontladen. Door de transformatiefase waar ik in zit was ik mijn focus voor mijn bedrijf iet wat kwijt geraakt. Door deze sessie voel ik me weer gegrond om mijn boodschap gefocust de wereld in te slingeren. Dagmar dank je wel. Je afstemming is van grote klasse. – Marcel Heijnes – Grondlegger Healing Reset Methode.

“Het was een heerlijke manier om naar jezelf te gaan luisteren. Jezelf de kans te geven om alles los te laten. Dagmar laat je voelen dat alles er mag zijn door haar ontvangst, het thuis laten voelen wat zorgt dat je jezelf geheel ontspant. Voor mij heeft het nieuwe deuren geopend om meer naar je hart te gaan luisteren. Dit gaat zeker lukken. Heb er veel van geleerd. Dankjewel Dagmar” – Ron

“Wat een mooie reis! Het voelde als een reis door mijn leven. Plezierige ervaringen, mooie herinneringen en stukken waar ik de aandacht voor mag hebben kwamen aan bod. Ik vind het fijn hoe je de tijd neemt en goed aanvoelt waar de kern zit.”

© 2018 - 2021 Dagmar Aben | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel