INDIVIDUEEL TRAJECT - PERSOONLIJK OP MAAT - NEEM CONTACT OP

Vorige Artikel 3 van 3
GRATIS


Heb je het gevoel vast te lopen in werk, de liefde of het leven?
 

  • Voel je je druk en onrustig?
  • Heb je moeite met concentreren en ontspannen?
  • Zitten bepaalde gevoelens, gedachten en emoties je in de weg?

 

Blijf je tegen bepaalde ervaringen, relaties en situaties aanlopen?

Wanneer we negatieve ervaringen op doen die we niet goed kunnen afronden blijven we in een cirkeltjes rondlopen tot deze ervaring 'juist' is afgerond.

We blijven dezelfde relaties aantrekken, komen in dezelfde conflicten, lopen steeds tegen dezelfde problemen aan. Traumatische ervaringen willen oplossen, ze willen aan het licht komen en gezien, gehoord en of gevoeld worden om te kunnen releasen.

Goed in je energie en lekker in je vel

  • Ok zijn met jezelf en jezelf vrij voelen om te doen wat je wilt doen?
  • Vrij leren zingen, dansen en of creëren?
  • Op zoek naar rust en ruimte?
  • Wil je weten wat je werkelijk wilt en wat er bij je past?
  • Wil jij leren je hart te volgen en te vertrouwen op je intuïtie?

Persoonlijk op maat traject

Wie ben jij? Los van alle conditioneringen? Bevrijd van aangeleerde patronen en vrij van overtuigingen? Wie ben jij werkelijk als je durft af te zakken in de diepste diepte van jezelf?

In dit traject ga je op ont-dekkingsreis. Een reis in jouw innerlijke wereld waardoor de verbinding wordt herstelt met je innerlijke rustpunt van waaruit je jouw leven in eigen handen kunt nemen.

Voorafgaand aan het traject maak ik samen met jou concreet wat je vraag of verlangen is. Het is vaak niet nodig om je verhaal tot in de details te vertellen.

Elke sessie wordt persoonlijk op je aangepast. Waarbij ik naast coaching, systemisch opstellen, klank en muziek ook gebruik maak van andere creatieve interventies en methodes. Een traject kan bijvoorbeeld uit 5 sessies bestaan of een jaartraject.

 

Praktisch

Na je aanmelding neem ik contact met je op en onderzoeken we wat ik voor je kan betekenen. Wat is het speelveld en welke kaders zijn hierbij passend. Het pakket met vergoeding wordt intuïtief samengesteld en met je afgestemd. 

Je bent welkom op een fijne plek in Driebergen, daarnaast werk ik tevens online en op locatie.

 

 

Ervaringen

“Door een familie opstelling bij Dagmar vielen verschillende puzzelstukjes op zijn plek. Het gaf me inzicht over hoe ik met mezelf en mijn omgeving om ga en hoe ik mezelf onbewust klein houd. Ik voel nu dat het goed is om ruimte in te nemen en op momenten een stapje terug te doen en afstand te nemen. Door dit inzicht durf ik nu meer van mezelf te laten zien en horen.”

“Door Dagmar kan ik nu veel beter mijn gevoelens, de oorsprong van de emotie en de logische reactie koppelen aan mijn zelfwaarde. Hierdoor ben ik niet alleen veel zelfverzekerder geworden, maar ook een veel aangenamer persoon voor mezelf en naar anderen. Eigenlijk heb ik er een nieuwe zintuig bij.”

"Ik ervaar elke sessie met Dagmar als waardevol. Ik voel me echt door haar gezien en gehoord."

“Dagmar denkt niet in hokjes en kan vanuit een soort helikopter-view een persoon benaderen. Ze heeft me geleerd positief kritisch naar mezelf te kijken, te reflecteren en het in verband brengen van mijn doen en laten met het gevoel dat erachter schuil gaat: waarom doe ik dit? waarom zeg ik dit? Wat voel ik nu eigenlijk écht? Dit heeft ervoor gezorgd dat ik in een betere relatie met anderen kan zijn doordat ik mezelf beter begrijp en minder vanuit emotie kan reageren.”

"Voor het eerst heb ik mijn doel behaald! Ik heb vertrouwen gekregen in mijn hart. Ik heb richting gekregen."

© 2018 - 2022 Dagmar Aben | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel