STILTE TRAJECT - De weg naar verstilling - RUST & ONTSPANNING

Artikel 1 van 2 Volgende
€ 295,00 (inclusief btw)


De weg naar verstilling, ontspanning in body en mind

  • Voel jij je opgejaagd en ben je op zoek naar meer rust en ruimte?
  • Ben je zoekende en wil je weten wat je werkelijk wilt?
  • Wil jij leren je hart te volgen en te vertrouwen op je intuïtie?
  • Wil jij jezelf leren accepteren zoals je bent?
     

Een reis naar wie jij werkelijk bent

Een reeks klankbelevingen die je brengen naar ontspanning en verstilling. Ervaar stilte, ruimte en mogelijkheden wanneer het ego en hoofd losgelaten is. Ervaar je body, mind en spirit in een diepe staat van ontspanning.

Tijdens deze reeks is er de mogelijkheid om te zakken in de diepte van jezelf. Een reis te maken in jouw innerlijke wereld waardoor de verbinding wordt hersteld met je innerlijke rustpunt van waaruit je jouw leven in eigen handen kunt nemen.
 


Wat kun je verwachten?

In deze reeks helende klanken maak ik, wanneer gewenst, gebruik van coachingstechnieken om het verlangen, intentie of behoefte die je hebt te onderzoeken en mee te nemen op klankreis.

Ik maak gebruik van klankheling via instrumenten en zang. Je kunt daarnaast ook aangeven welke instrumenten je fijn vind om mee op reis te gaan, ook kun je mij intuïtief laten kiezen.

Naast klanken maak ik ook gebruik van klankmassage door de trillingen van o.a. de klankschaal en drum. Zo wordt opgekropte energie uit het lijf gedrilt en komt er op deze manier weer een natuurlijke doorstroming op gang.

 

Praktisch

  • 5 sessies van ongeveer 60 minuten.
  • Je bent welkom op een heerlijk landelijke plek in de natuur: Rosmalensedijk 7, 5236BD, (Gewande) Den Bosch.
  • Je kunt gratis parkeren op het erf of langs de weg.
  • Liever eerst nog even aftasten? Boek dan een ontspanningsklankreis of diepgaande trance klankreis.

 

 

Ervaringen

“De sessie was heel indringend. Na de sessie is er veel opgerakeld en losgekomen. Wat je doet vind ik heel bijzonder. Bepaalde klanken riepen verschillende reacties op mijn lijf, de energie begon echt te stromen en ik heb het gevoel dat er veel emoties zijn gekanaliseerd.”

“Hoe klanken energie omzetten in doorstroming en focus. Wat een bijzondere ervaring. Mijn 1e en 2e chakra kunnen nogal eens verstopt zijn. En bij bepaalde klanken vlamde de energie vanuit mijn ruggengraat naar mijn 1e en 2e chakra waardoor deze oplichten. De spanning in mijn bovenbenen en bekken konden mede hierdoor ontladen. Door de transformatiefase waar ik in zit was ik mijn focus voor mijn bedrijf iet wat kwijt geraakt. Door deze sessie voel ik me weer gegrond om mijn boodschap gefocust de wereld in te slingeren. Dagmar dank je wel. Je afstemming is van grote klasse. – Marcel Heijnes – Grondlegger Healing Reset Methode.

“Het was een heerlijke manier om naar jezelf te gaan luisteren. Jezelf de kans te geven om alles los te laten. Dagmar laat je voelen dat alles er mag zijn door haar ontvangst, het thuis laten voelen wat zorgt dat je jezelf geheel ontspant. Voor mij heeft het nieuwe deuren geopend om meer naar je hart te gaan luisteren. Dit gaat zeker lukken. Heb er veel van geleerd. Dankjewel Dagmar” – Ron

“Wat een mooie reis! Het voelde als een reis door mijn leven. Plezierige ervaringen, mooie herinneringen en stukken waar ik de aandacht voor mag hebben kwamen aan bod. Ik vind het fijn hoe je de tijd neemt en goed aanvoelt waar de kern zit.”

© 2018 - 2021 Dagmar Aben | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel