CREATIEVE THERAPIE - 1,5 UUR - EEN OP EEN

Artikel 1 van 3 Volgende
€ 80,00 (inclusief btw)

Wat woorden niet kunnen zeggen

Jouw innerlijk in beeld

Wanneer je het lastig vindt om te praten over gebeurtenissen, ervaringen of gevoelens dan kan het helend zijn om zonder woord in beweging te komen en je onbewuste te laten spreken. Via creatieve vormen kun jij je uiten, laten zien en is het soms makkelijker om over jezelf te delen en inzicht te ontvangen.

In mijn atelier maak ik gebruik van diverse opdrachten waarbij je niet creatief of kunstzinnig hoeft te zijn. Iedereen kan creëeren en is creatief op zijn of haar eigen manier. Dat maakt je uniek en authentiek.

Wat kun je verwachten?

Op een creatieve manier herinneringen verwerken en plek geven.

Middels een kort voorgesprek maak ik samen met jou concreet wat je vraag of verlangen is. Hierna gaan we samen op reis met creatieve werkvormen. Ik werk daarbij met o.a. collage, verf en tekenmateriaal om je te leren uiten op een creatieve manier.

Een sessie creatieve therapie is een reis waarin we jouw hartsverlangen in beeld brengen en tot uiting laten komen met en zonder woorden.

 

Praktisch

  • Een creatieve therapie sessie duurt 1,5 uur.
  • Inclusief materiaal kosten en een kopje thee.
  • Je bent welkom op adres: Zuiderplantsoen 29 in Driebergen.
  • Na je aanmelding neem ik contact met je op om de sessies in te plannen.

Ervaringen

"Door een familie opstelling bij Dagmar vielen verschillende puzzelstukjes op zijn plek. Het gaf me inzicht over hoe ik met mezelf en mijn omgeving om ga en hoe ik mezelf onbewust klein houd. Ik voel nu dat het goed is om ruimte in te nemen en op momenten een stapje terug te doen en afstand te nemen. Door dit inzicht durf ik nu meer van mezelf te laten zien en horen.”

“Door Dagmar kan ik nu veel beter mijn gevoelens, de oorsprong van de emotie en de logische reactie koppelen aan mijn zelfwaarde. Hierdoor ben ik niet alleen veel zelfverzekerder geworden, maar ook een veel aangenamer persoon voor mezelf en naar anderen. Eigenlijk heb ik er een nieuwe zintuig bij.”

"Ik ervaar elke sessie met Dagmar als waardevol. Ik voel me echt door haar gezien en gehoord."

“Dagmar denkt niet in hokjes en kan vanuit een soort helikopter-view een persoon benaderen. Ze heeft me geleerd positief kritisch naar mezelf te kijken, te reflecteren en het in verband brengen van mijn doen en laten met het gevoel dat erachter schuil gaat: waarom doe ik dit? waarom zeg ik dit? Wat voel ik nu eigenlijk écht? Dit heeft ervoor gezorgd dat ik in een betere relatie met anderen kan zijn doordat ik mezelf beter begrijp en minder vanuit emotie kan reageren.”

“Dagmar is een persoon die je op je gemak stelt, je welkom laat voelen en vanuit haar hart werkt.”

"Voor het eerst heb ik mijn doel behaald! Ik heb vertrouwen gekregen in mijn hart. Ik heb richting gekregen."

© 2018 - 2022 Dagmar Aben | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel