VOLLE MAAN CEREMONIE - 19 december - RETREAT VOOR VROUWEN - Verbind je met de vrouwelijke schoonheid - VELP

Vorige Artikel 6 van 6

 

 

Volle maan ceremonie

We nodigen je uit om in een geborgen setting samen tot rust te komen en een liefdevolle verbinding te ervaren en met elkaar te delen  in een persoonlijke groep.

Deze dag gaan we gezamenlijk op reis door onder andere een volle maan ritueel met cacao ceremonie, zang, systemisch opstelling, klankreis, rapé ceremonie voor wie wil en verschillende verbindende oefeningen.

 

Programma

We starten met een liefdevol verbindende cacao ceremonie om elkaar te leren kennen en een veilige bedding te scheppen voor de dag. Daarbij zullen we samen zingen en zacht meebewegen.

Na een verbonden ochtend is er de ruimte om via een fijne meditatieve oefening verbinding te maken met jezelf. 

Vervolgens zullen we samen genieten van een heerlijke potluck lunch.

Na de lunch creëren we de ruimte om verlangens en behoeften te delen, zodat deze deelgenoot kunnen worden in je leven. Jouw verlangen/ behoefte wordt meegenomen gedurende de dag.

We zullen samen verbinden, helen en een vruchtbare bodem creëren via verschillende oefeningen.

We maken ruimte om de vrouwenlijn op te stellen wat je inzicht, kracht en meer bedding zal geven om in je vrouwelijke sensualiteit te zakken. Daarnaast is er de mogelijkheid om diep te verbinden met moeder aarde met een rapé ceremonie die gegeven zal worden door Dagmar.

Na de gezonde avond maal brengen Kelly en Dagmar je naar de stilte in jezelf waarbij je de mogelijkheid hebt om deel te nemen aan een rapé ceremonie.

Middels een meditatie en helende klankreis brengen Kelly en Dagmar naar verstilling, waarna we een mooie stilte wandeling gaan maken in het bos met een volle maan ceremonie door Kelly om de maan en vrouwelijke energie te eren.

 

Cacaoceremonie

Cacao werkt op het hartchakra en neemt je mee op een ont-dekkingsreis van hoofd naar hart. Het brengt je terug naar je natuurlijk staat van zijn en de verbinding met oermoeder aarde.

Cacao heeft euforie inducerende bestanddelen in zich waardoor emoties loskomen en weer kunnen gaan stromen. Rauwe cacao bevat een sterke dosis mineralen en voedingsstoffen die helpen het lichaam te helen, te ontgiften en stress te verminderen. Daarnaast versterkt dit magische drankje op een natuurlijke wijze de afgifte van gelukshormonen.

 

Rapé ceremonie

Rapé (in het Nederlands uitgesproken als “ha-pee”) betekent “stof van de ouden” en het wordt al duizenden jaren gebruikt door de inheemse stammen van de Amazone.

Het hoofdbestanddeel is (bijna) altijd tot poeder gemalen tabaksblad van de Nicotiana Rustica. Deze plant wordt door de inheemse bevolking Mapacho genoemd; vrij vertaald betekent dit ‘meesterplant’. Hier worden andere krachtige kruiden gemalen aan toegevoegd.

Rapé biedt ondersteuning bij het openen en reinigen van de chakra’s en zorgt voor een gevoel van gronding en verbinding met de aarde en kan een helend effect hebben op ons fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichaam. Rapé kan helpen bij het openen van het derde oog, helpt negatieve gedachten patronen en spanning los te laten, brengt rust en mentale helderheid en opent het hart. 

Aanvulende informatie met betrekking tot de bovenstaande ceremonies ontvang je via de mail. Voel je daarnaast vrij om je vragen te stellen.

 

 

Praktisch

  • Deze heerlijke dag geef jij jezelf cadeau voor € 144,- en is inclusief een heerlijke avond maaltijd en cacao, rapé ceremonie.

  • Maak jij je reservering definitief voor 1 december dan betaal je € 111,-.

  • Datum: 19 december van 10:00 - 22:00 in Velp. 
    Alle extra informatie m.b.t. het programma en de plek ontvang je na aanmelding via de mail .

  • Graag iets lekkers meenemen voor de gezamenlijke potluck.

  • Neem je mooiste jurk of kledingstuk mee en warme kleding voor de stilte wandeling.

  • De avond maaltijd is gezond, glutenvrij en vegetarisch. We proberen waar kan ook rekening te houden met dieet wensen zoals lactose vrij, vegan. Neem hiervoor even contact met ons op.

  • Op de hoogte blijven van events en workshops? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks!

 

Reserveer hier je plek en ontvang extra informatie

 

 

 

 

Wie zijn wij?

Kelly

Kelly is eigenaresse van De Geluidentuin. Met een grote passie organiseert ze klankreizen, zangcirkel en retraites waarbij ontspanning, plezier en verbinding met je ware zelf en elkaar centraal staan.

Tijdens haar klankreizen neemt ze je mee op een innerlijke reis door middel van meditatie, klank en zang. Ze helpt je graag om je innerlijke rust terug te vinden waardoor je weer kan gaan leven vanuit je hart.

Dagmar

Dagmar is o.a. creatief therapeut, coach, klankheler, sfeermaker en danseres. Met haar werkzaamheden raakt ze mensen in hart en ziel, de essentie van het leven. Ze inspireert om jouw innerlijke klank tot uiting te brengen via ligconcerten, kunstzinnige events, workshops en retraites. Ze brengt verstilling in geest, body en mind en creëert graag de ruimte om te zijn en in liefde en vertrouwen, het leven voluit te (be)leven.

 

 

© 2018 - 2021 Dagmar Aben | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel