KLANKREIS - ZATERDAG AVOND - DRIEBERGEN

Artikel 1 van 1
€ 17,50


Kraaybeekerhof

Samen met Kraaybeekerhof organiseert Dagmar Aben van 'helende klanken' enkele soundjourneys op het prachtige landgoed 'Kraaybeekerhof'.

De plek waar ruimte gemaakt wordt voor ontspanning en zijn in het moment. Kom fijn liggen in de natuur en laat je verrassen door de klank van diverse instrumenten in combinatie met stemklank.
 

Klankreizen

Via klank kan (zelf)vertrouwen, blijdschap, vrede en harmonie ervaren worden. Klank dringt door tot in de diepste lagen van je bewustzijn. Wanneer je jezelf hier open voor kunt stellen dan zal je ervaren, dat je steeds meer in balans en levenskracht komt.

Een klankreis buiten in de natuur is een bijzondere ervaring omdat de natuur ook mee zal klanken.


  

 

Data

  • 14 mei 16:30 - 18:00. Inloop vanaf 16:15. VOL
  • 16 juli 19:30 - 21:00. Inloop vanaf 19:15.


 

Aanmelden

Het is nodig om je aan te melden. Dat kan bovenaan deze pagina.

Vergeet niet om fijn zittende kleding aan te trekken. Het liefst laagjes en neem extra warme kleding mee zodat je, wanneer je afkoelt, warm kunt blijven. Er wordt gezorgd voor matjes en kussentjes.

Neem zelf een warm deken om je warm te houden voor het geval het afkoeld in de avond.

Voorafgaand aan de klankreis kun je thee en/of iets lekkers komen nuttigen in de gezellige 'theetuin' van Kraaybeekerhof.

 

Praktisch

  • Je bent welkom op Kraaybeekerhof in Driebergen.
  • De klankreis duurt 1,5 uur inclusief verwelkoming en integratie.
  • Na aanmelding ontvang je een factuur in je mail. Dit is de bevestiging van je deelname.
     

 

Recensies

"Ik merk nu hoe ik in een echt ontspannen toestand ben en dat ik hier meer ruimte voor mag maken."

"Het was een heerlijke manier om naar mezelf te gaan luisteren. Jezelf de kans te geven om alles los te laten. Dagmar laat je voelen dat alles er mag zijn door haar ontvangst, het thuis laten voelen wat zorgt dat je jezelf geheel ontspant. Voor mij heeft het nieuwe deuren geopend om meer naar mijn hart te gaan luisteren. Dit gaat zeker lukken. Ik heb er veel van geleerd. Dankjewel Dagmar" - Ron

"Bijzonder om te ervaren dat er op deze manier voor je gezorgd wordt. Je hoeft even helemaal niets. Hele fijne klanken, het was genieten!"

 

 

© 2018 - 2022 Dagmar Aben | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel