DE RETE VETTE RETRAITE - 29 december - BREATHWORK, FAMILIE OPSTELLINGEN, KLANKHELING en meer - Haren Nabij Oss

Vorige Artikel 5 van 6 Volgende

 

29 december beleef jij deze een daagse rete vette retraite

Adem in adem uit, ontspanning en genieten

Na de succesvolle aftrap van 'De Rete Vette Retraite' in september is er nu de Winter editie, die wil je niet missen!

Kelly, Erik en Dagmar hebben de koppen bij elkaar gestoken en weer een prachtig programma samengesteld. Een dag vol met o.a. meditatie, klankheling, ademwerk, systemisch werken en dansen. Hieronder krijg je een inkijkje in de vorige editie om sfeer te proeven.
 


 

De tijd vergeten en vol aanwezig zijn in het hier en nu

Healing breath, conscious dance, klankreizen en meer

Deze dag worden georganiseerd op 29 december tussen kerst en oud en nieuw in. Er is voor ieder wat wils en voldoende ruimte voor rust en bezinning.

Neem deel aan verschillende activiteiten en vul je tijd naar behoefte in door je bijvoorbeeld even terug te trekken in de natuur en landerijen.

Wij vinden het vooral belangrijk dat iedereen kan zijn zoals hij of zij is. Daarom creëren we een ongedwongen sfeer waarin ieder de vrijheid voelt om lekker zichzelf te zijn.
 


 

Programma

Healing breath, meditatie, systemisch opstellen, intuïtief klanken & bewegen

Met deze rete vette retraite stap jij uit de ratrace en transformeer je het leven om tot een feest van vreugde.

We gaan deze dag van start met potluck lunch zodat we elkaar op een leuke manier leren kennen. Wat heb jij meegenomen om te delen? Wat is jouw favoriete hapje?

Als openingsceremonie wordt er gezorgd voor een verbindingsactiviteit en komen we samen in beweging met een mooie verlangens opstelling.

We zullen de dag vervolgen met de helende klanken van Kelly en Dagmar die je meenemen op klankreis. Hierdoor kom je in een diepe staat van ontspanning en in contact met je ware zelf, je energie zal gaan stromen.

Adem in adem uit...

Erik van Tilburg zal deze middag vervolgen met een Healing Breath workshop. Deze intense workshop van verbonden ademhaling werkt op drie gebieden namelijk fysiek, emotioneel mentaal en op spiritueel niveau. Je krijgt een enorme fysieke boost, spanningen in lichaam en geest worden verlicht en je voelt je heel duidelijk verbonden en liefdevoller met jezelf en je omgeving. 

In deze mooi staat van Zijn is er na de avondmaaltijd met soep en song de ruimte om te dansen en verbinden.

 

Praktisch

Wat je nog moet weten en niet vergeten

  • Deze onvergetelijke dag geef je jezelf cadeau voor € 125,- 

  • Datum: 29 december van 10:30 - 21:00

  • De locatie is in Haren (Nabij Oss)
    Alle extra informatie verkrijg je via de mail na aanmelding.

  • De maaltijden zijn gezond, glutenvrij en vegetarisch Er is voor ieder wat wils en we proberen waar kan ook rekening te houden met dieet wensen zoals lactose vrij, vegan. Neem hiervoor even contact met ons op.

  • Op de hoogte blijven van events en workshops? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks!


Wie zijn wij?

Kelly

Kelly is eigenaresse van De Geluidentuin. Met een grote passie organiseert ze klankreizen, zangcirkels en retraites waarbij ontspanning, plezier en verbinding met je ware zelf en elkaar centraal staan.

Tijdens haar klankreizen neemt ze je mee op een innerlijke reis door middel van meditatie, klank en zang. Ze helpt je graag om je innerlijke rust terug te vinden waardoor je weer kan gaan leven vanuit je hart.


Dagmar

Dagmar van 'Hartenvolger.nl' brengt je via klankreizen, workshops en events in contact met de lichaam(swijsheid) van hart en ziel. Ze inspireert anderen om gewoon lekker je vrije speelse zelf te zijn. Dagmar is creatief therapeut, NLP practitioner en systemisch opsteller en gebruikt haar toolbox intuïtief om tot de kern der dingen te komen.
 

Erik

Al sinds zijn jonge jaren, vanaf 1996 werkt Erik graag met mensen. In groepsverband en individueel. Inspirerend, motiverend en waar nodig ook confronterend. Erik is gecertificeerd Ademtherapeut en Access Bars practitioner.

 

Meld je hier aan voor dit rete vette dagje:

 

 

 

 

Recensies vorige rete vette retraite

Veilig, warm, liefdevol en verbonden

"Ik heb er een heel warm gevoel bij. Voel me dankbaar. Voor jouw er bij zijn. Voor het gras 🌾 Voor de zon ☀️ Voor de sterren ✨ en -hemel. Voor de ervaringen. Voor al wat raakt. Voor de nieuwe verbindingen. Voor meer zachtheid. Meer ontspanning. Ik snap er weinig van 😉 Toch 😃 was het geweldig, fantastisch, heerlijk, speels, adembenemend, kleurrijk, klinkend, soeplekker, verzorgd, gastvrij, ... Wat veel woorden. Ik zeg 🙏 dank je, jullie wel. Oh ja, dansbaar was het ook. Waakzaam en aaibaar was Happy 🐺 Tevreden, content voel ik me. Het is weer weekend. Liefs ❤️ 🥰 🕺'I see you' en 'you're welcome'. ♡

"Zo ongelooflijk intens dankbaar! Voor alles wat gevoeld, gezien en gedeeld mocht worden dit weekend. Met alle liefdevolle mensen die aanwezig waren. 🥰💖"

'Het was een warm bad waar we in terecht kwamen. Een veilige ruimte om je kwetsbaar op te stellen. Mooi! Dankjewel voor de mooie verbinding! Het is de magie van het hele ZIJN in de groep die deze retraite zo warm, liefdevol en uniek heeft gemaakt."

"Zo ongelooflijk intens dankbaar! Voor alles wat gevoeld, gezien en gedeeld mocht worden dit weekend. Met alle liefdevolle mensen die aanwezig waren. 🥰💖 Dankjewel lieve Kelly van De Geluidentuin, Dagmar Aben, Elly Slegtenhorst, Christian Piel, Janneke van den Akker, Erik, Jos & Hans dat we ons door jullie en elkaar gedragen en verzorgd mochten voelen🎼✨🧙‍♀️ Hele dikke vette liefs voor jullie allemaal ❤️"

"Wat sudder ik nog heerlijk na van de Rete Vette Retraite georganiseerd door Kelly van De Geluidentuin en Dagmar Aben van Hartenliefs. Met de levensadem van Erik, de goede zorgen van Janneke en Christian, de lekkere kip en natuurlijk heerlijke soep van Elly de Soepheks en dat allemaal onder de vleugels en op het terrein van ViveLaVie Hans en broer Jos in een prachtig stukje Brabant. Maar het had nooit zo'n fijn weekend kunnen zijn zonder alle andere deelnemers! Zoveel mooie lieve mensen. Gecombineerd met een heerlijke mix ingrediënten in dit weekend: samen eten, klankhealingen, ademsessies, vrolijke jaren 70 ochtendgymnastiek, jezelf naar binnen dansen, een bosbad, het kampvuur, schommelbanken in de zon, opstellingswerk, de gekke muziekjes tussendoor en een lach en een traan. Het oude mogen loslaten en het nieuwe in jezelf omarmen. Ik heb mijn blije kind weer teruggevonden, dat mupke dat wil dansen en springen. DANKBAAR voor! ❤🙏🌟"

 

© 2018 - 2021 Dagmar Aben | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel