SOEP & SONG - ZONDAG NAMIDDAG - in ERP

Artikel 1 van 3 Volgende
€ 25,00 (inclusief btw)

 

Meer vrijheid en ontspanning via zang en plezier

Sing along met Soep en Song


Wil je graag zingen in groepsverband maar vind je het spannend om jezelf te laten horen? Misschien herken je deze blokkade dan ook in je dagelijks leven?

Samen zingen werkt verbindend en bevrijdend. We zingen tijdens de soep & song afwisselend mantra's, sacred songs, fijne meezingers en we klanken intuïtief.

Voel je welkom om je stem vrij te laten klinken en je speelse kant te uiten in vreugde en blijdschap.

Gezellig, samen, verbonden vrij uit zingen

In de ongedwongen sfeer van onze zangcirkel mag jij lekker jezelf zijn


Wij vinden het belangrijk dat iedereen geheel mag zijn zoals hij of zij is. Daarom creëren we een sfeer waarin ieder zijn of haar stem kan ontdekken. Er is voor ieder wat wils in onze fijne, liefdevolle, soms chaotische en tevens verstilde zang ruimte.

Alles mag er zijn: schoonheids foutjes, een rauwe stem, uitschieters, plezier, geraaktheid en vooral veel zang en gezelligheid!
 

Er is natuurlijk(e) soep bij de song!

Vegan, glutenvrij, gezond en versgemaakt
 

Om het ijs te breken starten we met een heerlijk, gezond, vers gemaakte soepie. Binnenshuis kun je genieten van Kelly's en Dagmars kookkunsten en buitenshuis op locatie geniet je van de sfeervolle heksenketel van Elly.

De soep is vegan, glutenvrij en uber gezond zodat je met een gevuld buikje je klank kunt laten horen.

Samen eten schept een onderlinge band en is een makkelijke manier om alvorens contact te leggen en alvast wat aan elkaar te kunnen wennen.

 

Wat kun je verwachten?

Mantra, sacred songs en intuïtief vrij zingen
 

We starten met een meditatie of een mini klankreis om samen te zakken in het nu en het verbinden met onszelf en de groep.

Vervolgens zingen we mantra's en sacred songs met herhaling 'tot verveling aan toe' zodat je daarna maar al te graag afzakt in de stilte. (; We respecteren tijdens onze tevens chaotische, drukke en hilarische avond namelijk ook de stilte in onszelf en de ander.

Wanneer onze stemmen gezamenlijk hebben geklonken is er de ruimte om intuïtief met elkaar vrij te klanken op je eigen wijze. Laat je verassen door wat er gezamenlijk mag ontstaan.

We ronden af met een leuke meezinger, een kop soep, thee en wat lekkers.

Agenda

Elke (bijna) laatste zondag middag van de maand, tenzij anders gepland. Mis niks en pen SOEP EN SONG alvast de komende in je agenda!

Agenda:

19 juni 13:00 - 16:00 @ wordt later kenbaar gemaakt.

31 juli 14:30 - 17:30 @ 't Hurkske 7a in ERP

28 augustus 14:30 - 17:30 @ 't Hurkske 7a ERP

Daarnaast is soep & song alweer vol op aan het plannen van meerdaagse toffe events zoals de al bekende Rete Vette Retraite en iets nieuws; een Rete Vet Pyjama Feestje.

 

Praktisch

  • Dit event is inclusief vers bereide maaltijd en kost 25 euro.

  • Neem eventueel een drum, ratel of ander muziek instrumentje mee.

  • Op de hoogte blijven van de volgende edities? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks!

 

Wie zijn wij?

Kelly

Kelly is eigenaresse van De Geluidentuin. Met een grote passie organiseert ze klankreizen, zangcirkels en retraites waarbij ontspanning, plezier en verbinding met je ware zelf en elkaar centraal staan.

Tijdens haar klankreizen neemt ze je mee op een innerlijke reis door middel van meditatie, klank en zang. Ze helpt je graag om je innerlijke rust terug te vinden waardoor je weer kan gaan leven vanuit je hart.


Dagmar

Dagmar van 'Hartenvolger.nl' brengt je via klankreizen, workshops en events terug naar de stilte in jezelf zodat je in veiligheid kunt verbinden met je lichaam en weer zuiver kunt vertrouwen op je intuïtie en hart. Ze daagt je daarnaast graag uit om lekker je vrije speelse zelf te zijn.

Dagmar host daarnaast ook in samenwerking met de concept store SPROUT in Driebergen waar ze hartenliefs.nl verkoopt en leuks organiseert.

 

Recensies vorige edities

Gezellige, fijne sfeer om lekker te kunnen zingen
 

"Alweer een relaxte/ontroerende Soep & Song bijeenkomst gehad Dankzij de fijne mantra’s, liedjes, klanken, muziek, soepje en andere lekkernijen.. Weer mijn innerlijke rust kunnen vinden/voelen!! En wat leuk om andere bekende daar te mogen ontmoeten."

"Lieve Kelly en lieve Dagmar, wat een heerlijke avond hebben jullie ons bezorgd! Ik ben helemaal ZEN nu. (: Graag tot een volgende keer!"

"Plezierig, verbindend en voedend"

"Super gezellig, precies wat ik nodig had en heerlijke soepjes!"

"Dankjewel lieve dames! Heerlijk avondje met lieve mensen, goede energie en lekker zingen. Lekkere soep en top locatie met prachtige lucht. Until next time!"

"Ik vind het spannend om te zingen, de fijne sfeer maakt het wat minder spannend, het is een goede manier om wat meer te durven zingen."

"THNX! Heerlijk op deze geweldige plek!"

"Lieve vrouwen <3 bedankt voor de fijne avond. De energie was heel erg fijn. Ik kom zeker nog een keer. 'Wat je zoekt, zoekt jou ook'. Liefs"

"Het intuitief klanken vond ik vooral bevrijdend, los gaan en nieuwe dingen uitproberen."

 

© 2018 - 2022 Dagmar Aben | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel