SOEP & SONG - ZOMERKRIEBELS - Zing je vrij op 29 juli - Ontdek jouw oerklank

Artikel 1 van 6 Volgende

 

Meer vrijheid en plezier via de expressie van jouw stemklank

Sing along met Soep en Song


Wil je graag zingen in groepsverband maar vind je het spannend om jezelf te laten horen? Misschien herken je deze blokkade dan ook in je dagelijks leven?

Samen zingen werkt verbindend en bevrijdend. We zingen tijdens de soep & song afwisselend mantra's, sacred songs, fijne meezingers en we klanken intuïtief.

Voel je welkom om je stem vrij te laten klinken en je oerklank te ontdekken.

Gezellig, samen, verbonden vrij uit zingen

In de ongedwongen sfeer van onze zangcirkel mag jij lekker jezelf zijn


Wij vinden het belangrijk dat iedereen geheel mag zijn zoals hij of zij is. Daarom creëren we een sfeer waarin ieder zijn of haar stem kan ontdekken. Er is voor ieder wat wils in onze fijne, liefdevolle, soms chaotische en tevens verstilde zang ruimte.

Alles mag er zijn: schoonheids foutjes, een rauwe stem, uitschieters, plezier, geraaktheid en vooral veel zang en gezelligheid!
 

Er is natuurlijk(e) soep bij de song!

Vegan, glutenvrij, gezond en versgemaakt
 

Om het ijs te breken starten we met een heerlijk, gezond, vers gemaakte soepie. Binnenshuis kun je genieten van Kelly's en Dagmars kookkunsten en buitenshuis op locatie geniet je van de sfeervolle heksenketel van Elly.

De soep is vegan, glutenvrij en uber gezond zodat je met een gevuld buikje je klank kunt laten horen.

Samen eten schept een onderlinge band en is een makkelijke manier om alvorens contact te leggen en alvast wat aan elkaar te kunnen wennen.

Wat kun je verwachten?

Mantra, sacred songs en intuïtief vrij zingen
 

Tijdens de avond starten we met een meditatie of een mini klankreis om samen te zakken in het nu en het verbinden met onszelf en de groep.

Vervolgens zingen we mantra's en sacred songs met herhaling 'tot verveling aan toe' zodat je daarna maar al te graag afzakt in de stilte. (; We respecteren tijdens onze tevens chaotische, drukke en hilarische avond namelijk ook de stilte in onszelf en de ander.

Wanneer onze stemmen gezamenlijk hebben geklonken is er de ruimte om intuïtief met elkaar vrij te klanken op je eigen wijze. Laat je verassen door wat er gezamenlijk mag ontstaan.

We ronden af met een leuke meezinger, een kopje thee en wat lekkers.

Praktisch
 

  • 29 juli 2021 van 18:30 - 21:30. (Inloop is vanaf 18:00).

  • Deze gezellige zang avond inclusief vers bereide maaltijd kost 25 euro.

  • Trek lekker zittende kleding aan en neem eventueel als je het leuk vindt een ratel of muziek instrumentje mee.

  • Op de hoogte blijven van de volgende edities? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks!

  • Neem contact op om je aan te melden. Laat even weten dat je aanmelding is voor de soep en song van 29 juli. Je ontvangt hierna extra informatie.
     

 


Wie zijn wij?
 

Kelly

Kelly van 'De Geluidentuin' (rechts op de foto) organiseert klankbelevingen en houdt van zingen en het scheppen van verbinding via klank. Ze zet graag een sfeer neer waarin ieder zichzelf mag zijn en zich welkom voelt.

Kelly is net met gitaarspelen gestart en durft nu al liedjes voor te dragen tijdens de soep en song!


Dagmar

Dagmar van 'Hartenvolger.nl'  brengt je via coaching, workshops, events en creatieve expressie in contact met je lichaam(swijsheid). Dit intuïtieve innerlijke weten brengt je in verbinding met de kern, de essentie der dingen, ook wel de bron van waaruit alles ontstaat.

Dagmar houdt enorm van dansen en zingen, echter heeft haar stem nog wel eens last van een after dinner dip. Hoe dan ook blijft ze gewoon lekker zichzelf en met hoe haar stem op dat moment wel of niet klinkt.

 

Recensies vorige edities

Gezellige, fijne sfeer om lekker te kunnen zingen
 

"Lieve Kelly en lieve Dagmar, wat een heerlijke avond hebben jullie ons bezorgd! Ik ben helemaal ZEN nu. (: Graag tot een volgende keer!"

"Super gezellig, precies wat ik nodig had en heerlijke soepjes!"

"Dankjewel lieve dames! Heerlijk avondje met lieve mensen, goede energie en lekker zingen. Lekkere soep en top locatie met prachtige lucht. Until next time!"

"Ik vind het spannend om te zingen, de fijne sfeer maakt het wat minder spannend, het is een goede manier om wat meer te durven zingen."

"THNX! Heerlijk op deze geweldige plek!"

"Lieve vrouwen <3 bedankt voor de fijne avond. De energie was heel erg fijn. Ik kom zeker nog een keer. 'Wat je zoekt, zoekt jou ook'. Liefs"

"Het intuitief klanken vond ik vooral bevrijdend, los gaan en nieuwe dingen uitproberen."

© 2018 - 2021 Dagmar Aben | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel