CACAO CEREMONIE - VOLLE GROEP - Hart medicijn - Ontspanning - Liefde - Hartsverbinding - Conscious dance

Vorige Artikel 8 van 8
GRATIS


Open je hart voor meer liefde en magie in je leven

Deze cacao ceremonie boek je bij een zelf samengestelde groep van 13 tot max 25 personen.
 

Cacao ceremonie

Laat jezelf in deze ceremonie onderdompelen in de helende frequenties van het hart medicijn 'cacao' in combinatie met klank en muziek. De spirit van cacao schept verbinding met je hart en ontgift je lichaam en je ziel en geeft je immuunsysteem een boost.


 

Cacao brengt je terug naar je essentie
 

Hart medicijn

Cacao werkt sterk in op het hartchakra en neemt je mee op een ont-dekkingsreis van hoofd naar hart. Het brengt je terug naar je natuurlijk staat van zijn en de verbinding met oermoeder aarde.

Cacao heeft euforie inducerende bestanddelen in zich waardoor emoties loskomen en weer kunnen gaan stromen. Door het drinken van cacao kun je blijdschap voelen en een verhoogde gevoeligheid van de zintuigen. Rauwe cacao bevat een sterke dosis mineralen en voedingsstoffen die helpen het lichaam te helen, te ontgiften en stress te verminderen. Daarnaast versterkt dit magische drankje op een natuurlijke wijze de afgifte van gelukshormonen.

Het woord cacao kwam eigenlijk van het Maya-woord Ka'kau en het Maya-woord Chokola'j – wat betekent 'samen chocolade drinken'. De Maya's noemden de heilige Cacao 'het water dat door je hart stroomt'. De oude Azteken noemden rauwe cacao ook wel 'Yollotl Eztli', oftewel 'hartenbloed'. Er zijn vele legenden onder de inheemse Amazone volkeren waarin de cacaoboon zorgdroeg voor de (her)verbinding via het hart tussen mens en natuur.


 

Luister je veilig naar meer liefde, rust en ontspanning in je leven.
 

Klankreis

De ceremonie wordt georganiseerd door Dagmar Aben met een collega. Deze grote cacao ceremonie wordt georganiseerd op locatie voor grote groepen vanaf 13 personen. Met met mooi is er de mogelijkheid om naar buiten te gaan!

We beginnen de ceremonie met een sharing en het neerzetten van je intentie voor de reis. Daarna zullen we samen cacao drinken en op reis gaan middels (live) muziek, klankreizen waarbij je eventueel zacht kunt meebewegen op het ritme van de muziek, later in de reis is er de mogelijkheid om vrij te dansen. De ceremonie wordt afgesloten met thee en wat te eten zoals vers fruit en nootjes om weer lekker te kunnen landen.
 

Praktisch

  • De ceremonie heeft een tijdsduur van 3 uur in de middag of avond.

  • Neem een (zit)kussen en dekentje mee, eventueel warme sokken en fijn zittende kleding.

  • Wanneer je graag wilt liggen tijdens de klankreis neem dan een matje mee. Heb je die niet, laat het mij dan even weten. Ik heb enkele matjes ter beschikking maar mogelijk niet voldoende voor iedereen.

  • Voel je vrij om iets persoonlijks mee te brengen zoals bijvoorbeeld een krachtvoorwerp of notitieschrift.

     


 

Prijs

Afhankelijk van de groepsgrote vraag ik een bijdrage tussen de  15 - 35 euro. 

Na je aanmelding neem ik (Dagmar) contact met je op om een ceremonie te plannen. Wanneer jouw groep voorkeur heeft voor een bepaalde dag of tijdstip kun je deze alvast vermelden onder ‘opmerkingen’.
 

Goed om te weten

Cacao heeft geen hallucinerend effect. Als je niet bekend bent met ceremoniële cacao en zwanger bent, intensief borstvoeding geeft, hartklachten of problemen met je bloeddruk hebt of antidepressiva gebruikt, dan is het verstandig om niet de volledige drank te drinken. Dosering is hierbij belangrijk. Ook als je allergisch bent voor chocolade/cacao is het goed voor om dat vooraf te melden.

Cacao is een vaatverwijder en pompt meer bloed door het hart. Houd daarom rekening met het gebruik van cacao bij een hartaandoening en meld dit vooraf aan mij.

Antidepressiva met MAO-remmers vormen een contra-indicatie voor cacao.

Gebruik geen cafeïne of alcohol voordat je meedoet aan de Cacaoceremonie en ik adviseer om licht te eten. Drink voldoende water, vooral aan het einde van de ceremonie om hoofdpijn door uitdroging te voorkomen. Je bent en blijft verantwoordelijk voor jezelf. Cacao is een zacht en veilig product, maar zelfzorg is en blijft belangrijk.

 

 

 

Recensies

"Ik ervaar elke sessie met Dagmar zo waardevol. Ik voel me echt door haar gezien en tegelijkertijd zoveel vrijheid om mijn eigen proces en creativiteit te volgen."

“Door een familie opstelling bij Dagmar vielen verschillende puzzelstukjes op zijn plek. Het gaf me inzicht over hoe ik met mezelf en mijn omgeving om ga en hoe ik mezelf onbewust klein houd. Ik voel nu dat het goed is om ruimte in te nemen en op momenten een stapje terug te doen en afstand te nemen. Door dit inzicht durf ik nu meer van mezelf te laten zien en horen.”

“Dagmar heeft heel veel voor me betekent in een moeilijke tijd, ze betekent nog altijd heel veel voor mij. Ze bood veiligheid, liefde en vertrouwen. Dat wat ik nodig had om mezelf te kunnen openen en verandering te maken.”

“Door Dagmar kan ik nu veel beter mijn gevoelens, de oorsprong van de emotie en de logische reactie koppelen aan mijn zelfwaarde. Hierdoor ben ik niet alleen veel zelfverzekerder geworden, maar ook een veel aangenamer persoon voor mezelf en naar anderen. Eigenlijk heb ik er een nieuwe zintuig bij.”

“Langzaam leer ik meer te genieten van de kleine dingen, ik luister meer naar mezelf. Dankjewel voor het mezelf vinden en het vinden van mijn Hartenwens.” 

“Dagmar denkt niet in hokjes en kan vanuit een soort helikopter-view een persoon benaderen. Ze heeft me geleerd positief kritisch naar mezelf te kijken, te reflecteren en het in verband brengen van mijn doen en laten met het gevoel dat erachter schuil gaat: waarom doe ik dit? waarom zeg ik dit? Wat voel ik nu eigenlijk écht? Dit heeft ervoor gezorgd dat ik in een betere relatie met anderen kan zijn doordat ik mezelf beter begrijp en minder vanuit emotie kan reageren.”

“Dagmar is een persoon die je op je gemak stelt, je welkom laat voelen en vanuit haar hart werkt.”

"Voor het eerst heb ik mijn doel behaald! Ik heb vertrouwen gekregen in mijn hart. Ik heb richting gekregen. Het creatief bezig zijn met tijdschriften, foto's, kleuren met potlood en pastel sprak mij erg aan. Het heeft me aangezet om ook zelf meer creatief bezig te gaan: fotograferen, muziek maken, tekenen en collage's maken. Complimenten voor de verzorging van Dagmar, de aandacht en creativiteit."

© 2018 - 2021 ♥ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel