KENNISMAKEN - Klankreis - Ontstoren en ontstressen

Vorige Artikel 2 van 8 Volgende
€ 50,00 (inclusief 21% btw)

Ben je altijd druk? Heb je moeite met ontspannen en ben je op zoek naar meer rust en ruimte?

Herkenbaar?

 • Je bent gespannen, onrustig en voelt je ontevreden.
 • Gedachten en gevoelens blijven rondmalen en je weet niet hoe ze te stoppen.
 • Je ervaart spanning en of fysieke pijn in je lijf.
 • Het lukt niet om ruimte voor jezelf te maken en te ontspannen.
 • je hebt een kort lontje en voelt je snel geïrriteerd en gefrustreerd.

Verlang je naar een fijne plek waar de rust je als vanzelf tegemoet treedt?

Ben je op zoek naar?

 • Een plek om bij te komen en helemaal op te laden?
 • Iemand die er voor je is en voor je zorgt.
 • Niks doen en opladen in nieuwe energie?
 • Stilte en rust in je hoofd en lijf?

"Gun jezelf de mogelijkheid om lekker in je lijf te landen door het luisteren naar verschillende klanken."

Klanksensatie

Een klanksensatie is een mooi cadeau aan jezelf. Door klank kan (zelf)vertrouwen, blijdschap, vrede en harmonie ervaren worden. Klank dringt door tot in de diepste lagen van je bewustzijn. Wanneer je jezelf hier open voor kunt stellen dan zul je ervaren, dat je steeds meer in balans en levenskracht komt.

Als je bij me bent zorg ik ervoor dat er een fijne persoonlijke plek voor je gecreëerd wordt waar je veilig kunt liggen of zitten, net wat jij fijn vindt. Ik zal je vooraf vragen naar aandachtsgebieden (spanningen of pijnplekken). Deze kan ik meenemen in de klanksensatie. In de klankreis maak ik onder andere gebruik van de gong, klankbuizeninstrument, klankschalen en ratels. 

Als jij je plek gevonden hebt dan gaan we samen op klankreis. Vanaf nu hoef je even helemaal niets meer. Ik zorg voor je in energie en klank afgestemd in het moment geheel persoonlijk op maat voor jou.

"Even niets meer moeten en lekker ontspannen zijn."

Praktisch

 • Je kunt een losse klanksensatie boeken of een reeks van 5. In een reeks is er de ruimte om ook de diepte in te gaan op vraagstukken en verlangens.
 • Een klanksensatie neemt 60 minuten in beslag.
 • Je bent welkom op een heerlijk landelijke plek in de natuur: Rosmalensedijk 7, 5236BD, (Gewande) Den Bosch.
 • Je kunt gratis parkeren op het erf of langs de weg.

Na je aanmelding neem ik (Dagmar) contact met je op om een afspraak te plannen. Je voorkeur(s data en tijden) kun je alvast vermelden onder ‘opmerkingen’ als je wilt.

 

 

------

Zij gingen je voor

"Ik ervaar elke sessie met Dagmar zo waardevol. Ik voel me echt door haar gezien en tegelijkertijd zoveel vrijheid om mijn eigen proces en creativiteit te volgen."

“Door een familie opstelling bij Dagmar vielen verschillende puzzelstukjes op zijn plek. Het gaf me inzicht over hoe ik met mezelf en mijn omgeving om ga en hoe ik mezelf onbewust klein houd. Ik voel nu dat het goed is om ruimte in te nemen en op momenten een stapje terug te doen en afstand te nemen. Door dit inzicht durf ik nu meer van mezelf te laten zien en horen.”

“Dagmar heeft heel veel voor me betekent in een moeilijke tijd, ze betekent nog altijd heel veel voor mij. Ze bood veiligheid, liefde en vertrouwen. Dat wat ik nodig had om mezelf te kunnen openen en verandering te maken.”

“Door Dagmar kan ik nu veel beter mijn gevoelens, de oorsprong van de emotie en de logische reactie koppelen aan mijn zelfwaarde. Hierdoor ben ik niet alleen veel zelfverzekerder geworden, maar ook een veel aangenamer persoon voor mezelf en naar anderen. Eigenlijk heb ik er een nieuwe zintuig bij.”

“Langzaam leer ik meer te genieten van de kleine dingen, ik luister meer naar mezelf. Dankjewel voor het mezelf vinden en het vinden van mijn Hartenwens.” 

“Dagmar denkt niet in hokjes en kan vanuit een soort helikopter-view een persoon benaderen. Ze heeft me geleerd positief kritisch naar mezelf te kijken, te reflecteren en het in verband brengen van mijn doen en laten met het gevoel dat erachter schuil gaat: waarom doe ik dit? waarom zeg ik dit? Wat voel ik nu eigenlijk écht? Dit heeft ervoor gezorgd dat ik in een betere relatie met anderen kan zijn doordat ik mezelf beter begrijp en minder vanuit emotie kan reageren.”

“Dagmar is een persoon die je op je gemak stelt, je welkom laat voelen en vanuit haar hart werkt.”

"Voor het eerst heb ik mijn doel behaald! Ik heb vertrouwen gekregen in mijn hart. Ik heb richting gekregen. Het creatief bezig zijn met tijdschriften, foto's, kleuren met potlood en pastel sprak mij erg aan. Het heeft me aangezet om ook zelf meer creatief bezig te gaan: fotograferen, muziek maken, tekenen en collage's maken. Complimenten voor de verzorging van Dagmar, de aandacht en creativiteit."

© 2018 - 2021 ♥ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel