TRAJECT - De weg naar verstilling - Meer rust in body en mind

Vorige Artikel 2 van 3 Volgende
€ 497,95 (inclusief btw)

De weg naar verstilling

Ontspanning in body en mind

  • Voel jij je opgejaagd en ben je op zoek naar meer rust en ruimte?
  • Ben je zoekende en wil je weten wat je werkelijk wilt?
  • Wil jij leren je hart te volgen en te vertrouwen op je intuïtie?
  • Wil jij jezelf leren accepteren zoals je bent?

 

Klankheling, systemisch werk, coaching en energie

Een reis naar wie jij werkelijk bent

Wie ben jij? Los van alle conditioneringen? Bevrijd van aangeleerde patronen en vrij van overtuigingen? Wie ben jij werkelijk als je durft af te zakken in de diepste diepte van jezelf?

In dit traject ga je op ont-dekkingsreis. Een reis in jouw innerlijke wereld waardoor de verbinding wordt hersteld met je innerlijke rustpunt van waaruit je jouw leven in eigen handen kunt nemen.

Elk traject wordt persoonlijk en intuïtief afgestemd op jou en wanneer we in een groep werken op de hele groep. Ik werk via met diverse methoden en interventies en kijk in het moment wat past om verandering te brengen in wat jij wenst.

 

Embodiment van alles wie jij bent als één werkend goed geheel

Wat kun je verwachten?

We zakken af naar jouw diepste verlangen en brengen deze concreet in beeld wat de rode draad zal vormen van het traject.

Via onder andere klank, energiewerk, coaching en systemisch werken worden geblokkeerde gebieden aangeraakt en in stroming gebracht zodat er nieuwe levensenergie loskomt. Er ontstaat als vanzelf nieuwe energie, vreugde en wilskracht. Het belichamen van een nieuw leven.

Veiligheid, transparantie en openheid staat voorop. Ik zorg er altijd voor dat jij je helemaal op je gemak voelt. De plek wordt met aandacht geëerd en verzorgd. Daarnaast zorg ik ervoor dat je je veilig in vertrouwen kunt open te stellen om de diepte in te gaan zodat er werkelijk verandering komt.

 

Praktisch

  • 5 sessies. Elke sessie neemt gemiddeld ongeveer 90 minuten in beslag.
  • Je bent welkom op een heerlijk landelijke plek in de natuur: Rosmalensedijk 7, 5236BD, (Gewande) Den Bosch.
  • Je kunt gratis parkeren op het erf of langs de weg.
  • Liever eerst nog even aftasten? Boek dan een ontspanningsklankreis of diepgaande trance klankreis.

 

Na je aanmelding neem ik (Dagmar) contact met je op om een afspraak te plannen.

 

 

————

Reviews

“De sessie was heel indringend. Na de sessie is er veel opgerakeld en losgekomen. Wat je doet vind ik heel bijzonder. Bepaalde klanken riepen verschillende reacties op mijn lijf, de energie begon echt te stromen en ik heb het gevoel dat er veel emoties zijn gekanaliseerd.”

“Hoe klanken energie omzetten in doorstroming en focus. Wat een bijzondere ervaring. Mijn 1e en 2e chakra kunnen nogal eens verstopt zijn. En bij bepaalde klanken vlamde de energie vanuit mijn ruggengraat naar mijn 1e en 2e chakra waardoor deze oplichten. De spanning in mijn bovenbenen en bekken konden mede hierdoor ontladen. Door de transformatiefase waar ik in zit was ik mijn focus voor mijn bedrijf iet wat kwijt geraakt. Door deze sessie voel ik me weer gegrond om mijn boodschap gefocust de wereld in te slingeren. Dagmar dank je wel. Je afstemming is van grote klasse. – Marcel Heijnes – Grondlegger Healing Reset Methode.

Het was een heerlijke manier om naar jezelf te gaan luisteren. Jezelf de kans te geven om alles los te laten. Dagmar laat je voelen dat alles er mag zijn door haar ontvangst, het thuis laten voelen wat zorgt dat je jezelf geheel ontspant. Voor mij heeft het nieuwe deuren geopend om meer naar je hart te gaan luisteren. Dit gaat zeker lukken. Heb er veel van geleerd. Dankjewel Dagmar” – Ron

“Wat een mooie reis! Het voelde als een reis door mijn leven. Plezierige ervaringen, mooie herinneringen en stukken waar ik de aandacht voor mag hebben kwamen aan bod. Ik vind het fijn hoe je de tijd neemt en goed aanvoelt waar de kern zit.”

© 2018 - 2021 Dagmar Aben | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel